EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:01 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les Policies Local i Nacional han elaborat un pla especial per a evitar la pràctica d'activitats no autoritzades com el botellot

Benidorm desplegarà un dispositiu especial en les Festas Majors Patronals per a vigilar el compliment de les mesures anti Covid-19

28 octubre 2021
Benidorm desplegará un dispositivo especial en las Festas Majors Patronals para vigilar el cumplimiento de las medidas anti Covid-19

La Policia Local de Benidorm, en coordinació amb el Cos Nacional de Policia, ja ha ultimat el dispositiu especial de seguretat que es desplegarà amb motiu de la celebració de les Festes Majors Patronals, després de la reunió celebrada hui amb les Regidories de Seguretat Ciutadana i Festes.

El dispositiu serà "molt similar al de l'any passat" ha explicat el regidor de Festes, Jesús Carrobles, que ha matisat que "es prestarà especial atenció a les mesures de protecció anti Covid en els recintes en què se celebren esdeveniments".

L'objectiu del dispositiu és observar el compliment de totes les mesures establides, com evitar aglomeracions i comprovar que els assistents als concerts a l'auditori Julio Iglesias porten el certificat Covid.

Carrobles també ha destacat que tant la Policia Local com la Nacional han elaborat un pla especial per al divendres i dissabte "amb la finalitat d'evitar la pràctica no autoritzada del botellot".

L'edil de Festes ha apel·lat a la "responsabilitat" dels ciutadans per a celebrar les festes dins de les mesures sanitàries establides, i ha indicat que el dispositiu començarà a operar este cap de setmana amb motiu del Dia de les Penyes.

Com és sabut, l'Ajuntament i la Associació de Penyes de comú acord han decidit actuar d'acord amb la normativa vigent aplicable a les seus festeres tipus B.

De cara a les Festes Majors Patronals, el regidor ha subratllat l'esforç realitzat per a modificar els recorreguts de les processons, l'Ofrena i fins i tot la celebració de misses "amb la finalitat de buscar espais oberts i minimitzar els riscos". "Es tracta" ha continuat "d'intentar no discórrer per carrers i llocs estrets que puguen causar una gran concentració de persones".