EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

16:09 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

60%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'ha tallat el trànsit per als vianants a l'altura del pas a nivell per a evitar que les persones travessen la via i guanyar en seguretat

Les obres de l'avinguda Beniardà avancen terminis per a finalitzar abans de l'estiu

03 octubre 2022
Las obras de la avenida Beniardá adelantan plazos para finalizar antes del verano

El desenvolupament de les obres de soterrament de l'avinguda Beniardà contínua a bon ritme "guanyant temps i avançant terminis" perquè el final de les mateixes arribe abans d'iniciar el pròxim estiu, segons ha explicat hui el regidor d'Espai Públic i Mobilitat, José Ramón González de Zárate, que ha recordat que el termini inicial per a esta obra era de setze mesos i que l'objectiu és reduir-lo a deu "perquè no afecte la temporada estival".

Amb eixe propòsit, a més dels treballs propis en l'avinguda Beniardà, també s'estan executant uns altres que estan a punt de finalitzar i que contribuïxen a millorar el trànsit rodat a la ciutat, modificat des de mitjan setembre a causa de l'inici del soterrament de l'avinguda.

Així, en la rotonda del Salt de l'Aigua els operaris ja estan rematant els últims treballs "amb la col·locació de la vorada, voreres i el mur de contenció per a donar-li a la rotonda un aspecte definitiu i sense senyals d'obra" ha dit González de Zárate. També s'ultima el carril directe que dona accés a l'avinguda Comunitat Europea des del Passeig dels Tolls.

Una altra actuació que s'està duent a terme se situa al carrer Virgen del Rocío, on "ja s'està realitzant un mur de contenció i urbanitzant les voreres i la rotonda de la part inferior, de manera que en poc temps ja no quedarà rastre d'obres i també haurà acabat la urbanització d'este punt".

D'altra banda, el regidor s'ha referit al tall del trànsit per als vianants en el pas a nivell de l'avinguda Beniardà, que s'ha efectuat per a millorar la seguretat de les persones. "S'ha tallat per seguretat ferroviària i és fonamental perquè no pot ser que fa uns dies amb motiu del mercat ambulant, va caldre posar diverses persones de seguretat perquè van travessar la via més d'un miler de persones. Tenim l'obligació de fer-ho" ha assegurat.

El tall s'ha fet a l'altura del pas a nivell en la part baixa de l'avinguda, mentre que en l'altre sentit, el de baixada, el tall per als vianants se situa quasi a l'altura del parc d'elements bio saludables "de manera que es puga tindre accés al mateix les persones que vulguen accedir a ell".

González de Zárate ha informat a més que en general les obres del soterrament de l'avinguda va molt bé" i que ja han finalitzat les labors de pilotatge en la part alta de l'avinguda. "Hui mateix ja s'està llevant l'asfalt d'eixa part passat el pas a nivell i s'estan desplaçant tots els servicis d'aigua, llum, telefonia i gas per a començar a extraure terra" ha precisat l'edil, que també ha indicat que "ara mateix comencen les labors de pilotatge en la part baixa de l'avinguda, la que està abans d'arribar al pas a nivell en sentit de pujada".

El regidor d'Espai Públic ha assenyalat que amb el ritme actual de treball "estem guanyant temps per a tranquil·litat dels ciutadans", al mateix temps que els diferents aparcaments dissuasoris operatius a la ciutat "estan funcionant molt bé i no hi ha a penes retards en els desplaçaments perquè la gent està fent cas a les indicacions donades des de l'Ajuntament". L'edil, finalment, ha matisat que "estem a l'espera que ens arriben els nous fanals per a il·luminar el camí del Llandero i quedarà tot acabat".

Las obras de la avenida Beniardá adelantan plazos para finalizar antes del verano
Audios relacionados
Corte voz 1 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 - González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 - González de Zárate
Audio file