EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment comptarà amb més de 70 boxadors de deu països

El Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull des de hui el Boxam Internacional Jove

03 octubre 2022
El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm acoge desde hoy el Boxam Internacional Joven

Des de hui i fins diumenge que ve 9 d'octubre el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acollirà el Boxam Internacional Jove 2022, un esdeveniment boxístic que comptarà amb la participació de deu països i més de 70 esportistes.

El certamen esportiu ha sigut presentat hui en roda de premsa per la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, qui ha estat acompanyada pel president de la Federació Espanyola de Boxa, Felipe Martínez.

Cebreros ha precisat que el torneig es disputarà en dos fases. Una primera "del 3 al 6 d'octubre" al Palau i una final posterior "que se celebrarà a l'aire lliure" a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera.

El Boxam Internacional Jove servix de "preparació per als pròxims campionats mundials" de l'especialitat, ha apuntat l'edil d'Esports. Per a això hi haurà una àmplia representació espanyola, a més de boxadors de països com França, Itàlia, Finlàndia, Escòcia, Bèlgica, Autoritat Nacional Palestina, el Brasil, Finlàndia i Puerto Rico.

Respecte al combinat espanyol, Cebreros ha precisat que tindrà representació en les "13 categories de pes masculines i 12 femenines que lluitaran per la glòria si es fes amb el cinturó de campió del Boxam Internacional 2022". "Moltes esperances –ha posat l'accent– estan posades en figures de l'equip nacional com Rafael Lozano Serrano i Enrique Kakulov entre altres representants de l'equip espanyol."

Finalment, Mariló Cebreros ha recordat que este "és un any molt especial i important per a la Federació Espanyola de Boxa", el Boxam Internacional Jove Benidorm 2022, és "una de les competicions estel·lars, part dels actes de celebració del centenari de l'entitat".

Per la seua banda, Felipe Martínez, ha justificat que "tots els esports vulguem vindre" a Benidorm per la qualitat de la ciutat i de les seues instal·lacions i ha anunciat que, a més del torneig la ciutat acollirà un 'training camp' en les seues instal·lacions municipals.

Martínez ha agregat que el Boxam Internacional Jove 2022 se celebrarà sota el reglament olímpic, amb un sorteig preliminar i "a partir d'ací, rondes preliminars fins a arribar a la final". El president de la Federació ha precisat que del Boxam Internacional Jove 2022 eixiran els representants d'Espanya en el campionat del món que se celebrarà al novembre.

El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm acoge desde hoy el Boxam Internacional Joven
Audios relacionados
Corte voz 1 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 - Felipe Martínez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Felipe Martínez
Audio file