EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

12:19 PM

HORA BENIDORM

10ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde Toni Pérez assistix a València al lliurament dels premis i destaca l'èxit de l'aliança de marques Benidorm i Benidorm Fest com a claus de promoció reeixida

Benidorm Fest, Premi Turisme de la Comunitat Valenciana 2022 a la promoció i comunicació turística

03 octubre 2022
Benidorm Fest, Premi Turisme de la Comunitat Valenciana 2022 a la promoción y comunicación turística

Toni Mayor, president d'HOSBEC, va rebre el premi a la Trajectòria en pro del Turisme.

Este matí ha tingut lloc l'acte de lliurament dels 'Premis Turisme Comunitat Valenciana 2022' que en la seua novena edició han reconegut la vocació pel turisme, la sostenibilitat i la promoció singular. Estos premis tenen com a objectiu reconéixer a persones, entitats i institucions que durant l'any 2022 hagen destacat per la seua labor a favor del turisme en la Comunitat Valenciana.

El reconeixement 'A la promoció i comunicació turística' s'ha atorgat enguany al Benidorm Fest 2022. El premi acredita l'excel·lència de les accions o campanyes de comunicació turístiques noves, tant des de l'àmbit de l'empresa turística com els destins sempre que hagen suposat una millora clara del seu posicionament en els mercats mitjançant activitats de promoció que incidisquen en els seus valors diferencials i incrementen el flux turístic.

I aqueix, va significar l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, "ha sigut el cas de l'aliança de marques: Benidorm i Benidorm Fest" que unint el potencial de la ciutat i el concepte 'Eurovision'. RTVE, va dir Pérez, "va apostar per enfortir la participació espanyola en el Festival d'Eurovisió i va canviar el procediment d'elecció de la cançó i el representant d'Espanya en el festival, potenciant la interacció amb el públic jove, triant Benidorm com a escenari per al nou repte". I com asseguren des d'RTVE –va recordar l'alcalde– "Benidorm ja és la ciutat de concentració dels eurofans i és molt difícil que en els pròxims anys es desvinculen Eurovisió i la ciutat"; qüestió esta que fa tan sols uns dies ressenyava el director de producció i mitjans d'RTVE, José Luiz Muñiz..

El Benidorm Fest, és un festival que RTVE, la Generalitat i l'Ajuntament de Benidorm organitzen a Benidorm per a triar al representant espanyol en Eurovisió.

El festival ha vinculat la marca Benidorm a la música i a una audiència jove. El Benidorm Fest 2022 va sumar 2,2 milions d'espectadors en les semifinals i la final a la fi del mes de gener, aconseguint un 16,5% de quota de pantalla de mitjana. La final va assolir el 21% de quota de pantalla, marcant un 36,7% entre els joves de 13 a 24 anys, i va fregar el 20% en el públic infantil.

En els canals digitals d'RTVE, els continguts del Benidorm Fest van ser visitats per més 1,6 milions d'usuaris i els vídeos en les diferents xarxes socials de la marca van acumular més de 30 milions de reproduccions. Les xarxes més populars en les franges juvenils, com TikTok o Twitch, són les que més visualitzacions van acumular el dia de la final.

Però el més interessant del Benidorm Fest, ha destacat Toni Pérez, ha sigut "la repercussió internacional que li va portar a ser trending topic internacional. La final va generar una allau de comentaris en les xarxes socials, amb 614.000 tuits en Twitter, on a més #BenidormFest va ser 'trending topic' en l'àmbit mundial i també en 13 països: Espanya, Xile, Panamà, Suècia, Noruega, Suïssa, el Regne Unit, Mèxic, l'Argentina, Països Baixos, Portugal, Alemanya i Itàlia. La campanya d'accions de màrqueting del Benidorm Fest 2022 es va iniciar el 22 de juliol de 2021 i es va tancar el 5 de febrer de 2022. Es van dur a terme 200 accions en les pantalles d'RTVE.

Ara ja està en marxa el Benidorm Fest 2023. 240 persones treballen en l'equip de producció del festival.

El 10 d'octubre es tanca el termini de presentació de candidatures per al Benidorm Fest 2023 que ha ampliat el nombre de participants a 16. El Benidorm Fest 2023 se celebrarà del 29 de gener al 4 de febrer.

Per la seua banda, el guardó a la 'trajectòria turística' ha sigut atorgat ex aequo al benidormer Toni Mayor Suárez, president de la patronal hotelera Hosbec i al Congrés Universitat-Empresa de la Fundació Jaume I en reconeix a l'esforç i la dedicació al llarg dels anys en el desenvolupament d'iniciatives empresarials o dinamització de productes turístics o destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com el desenvolupament de la seua professió o activitat mitjançant una participació activa i participativa dins de les seues empreses, en pro del turisme.

El premi a 'la formació, investigació i innovació turística' ha sigut concedit a l'escola de Paco Torreblanca, International School of Pastry Arts; el premi 'al turisme sostenible' s'ha reconegut a l'Hotel i restaurant Mar de Fulles a Alfondeguilla. Ocean Republik, Watersport Center ha sigut el guardonat en esta edició en la modalitat de 'turisme inclusiu' i l'Esment Especial s'ha atorgat a Castelló de la Plana per la seua contribució a la promoció, comunicació i màrqueting turístic de la Comunitat a escala. També s'ha atorgat un esment especial, a títol pòstum, a Rafael Pallarés, que va ser director de l'Hotel Voramar de Benicàssim.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Toni Pérez
Audio file