EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

16:50 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

González de Zárate reitera les "disculpes" als veïns pel soroll causat i reitera que estos treballs es fan a la nit "per motius de seguretat"

Les labors de micropuntals en l'obra de l'avinguda Beniardà continuaran durant les nits del dijous i divendres

02 novembre 2022
Las labores de micropilotaje en la obra de la avenida Beniardá continuarán durante las noches del jueves y viernes

Els treballs de micropuntals que s'estan duent a terme en l'obra de soterrament de l'avinguda Beniardà continuaran durant les nits del dijous i divendres, segons han informat des de la Regidoria d'Espai Públic. En este sentit, el regidor José Ramón González de Zárate ha mostrat la seua confiança que esta setmana es donen per finalitzats estos treballs i l'obra puga continuar amb menys molèsties per als veïns.

Estes labors s'han de realitzar en horari nocturn per motius de seguretat en el tram horari en el qual es troba suspés el trànsit ferroviari, des de la mitjanit fins passades les quatre de la matinada. L'objectiu d'esta fase és subjectar la via del TRAM per a poder continuar l'excavació sense interrupcions.

La Regidoria d'Espai Públic ha avisat a la Policia Local per a informar-los de la realització d'estes labors en horari nocturn "i evitar el risc dels qui utilitzen el transport i dels qui usen el pas a nivell" ha indicat el regidor, que ha afegit que l'empresa "està prenent les mesures corresponents per a minimitzar les molèsties als veïns".

González de Zárate ha destacat el "gran esforç" dels veïns de la zona "que han de suportar tot el dia amb la via tallada i sorolls i ara se'ls sotmet a un altre esforç a la nit a causa de les labors de micropuntals, just sota la via". En este punt, el regidor ha tornat a lamentar l'actitud de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) "perquè no miren per la ciutat ni els veïns, ja que podrien suspendre el servici del TRAM mentre duren les obres". González de Zárate ha recordat que fa un any, amb motiu de les obres en l'estació i els tallers "sí que ho van fer, però ara no".

Per això, l'edil ha tornat a assenyalar que "perjudiquen els veïns", als qui ha reiterat "les meues disculpes". No obstant això, ha reiterat una vegada més que "farem tot el possible per escurçar els terminis. No serà Benidorm ni els seus veïns els qui paralitzen o alentisquen l'obra. Farem l'esforç que siga necessari perquè estiga acabada abans de l'estiu, encara que esperem que esta siga l'última setmana de treballs nocturns".

L'edil ha precisat que des de l'equip de govern "informem contínuament els veïns i, al costat dels tècnics, estem molt damunt de l'obra perquè entenem que és importantíssima per dos motius: primer, perquè cada dia entraven per allí gairebé 40.000 vehicles i, segon, perquè volem que s'acabe com més aviat millor".

Audios relacionados
Corte de voz 1 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 - José Ramón González de Zárate
Audio file