EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

14:51 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els assistents podran votar presencialment les propostes presentades, que fins ara pugen a 130

Benidorm recupera demà l'assemblea de pressupostos participatius per a donar visibilitat a les propostes veïnals

02 novembre 2022
Presupuestos Participativos.

El divendres s'obri el termini per a votar telemàticament a través de la plataforma fins al 28 de novembre.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Benidorm recupera demà dijous l'assemblea de pressupostos participatius després de dos anys sense fer-ho a causa de la pandèmia, una cita que tindrà lloc a les 18 hores a la Casa del Fester. L'objectiu és donar visibilitat a les propostes veïnals perquè siguen incloses en els pressupostos del pròxim exercici una vegada siguen votades i valorades pels tècnics municipals.

En l'assemblea es donaran a conéixer les propostes que han fet arribar els veïns, bé de manera presencial o bé de manera telemàtica gràcies a la nova eina que s'ha posat en funcionament enguany. Ana Pellicer, regidor de Participació Ciutadana, ha animat "a acudir a l'assemblea a tots els veïns que ho desitgen perquè coneguen les propostes i les puguen votar de manera presencial". En eixe sentit també ha convidat als veïns que han formulat propostes en qualsevol de les formes possibles "per a tindre l'oportunitat d'exposar i defensar la seua pròpia proposta. Entenem que és una manera de donar veu als ciutadans que s'han implicat en major mesura".

Pellicer ha precisat que fins poques hores abans de tancar-se el termini de presentació s'havien rebut 130 propostes, una xifra que supera amb escreix les registrades en exercicis anteriors "i que s'ha degut en bona part a la implementació de la plataforma digital perquè també es pogueren presentar les propostes en línia, així que només podem fer una valoració molt positiva de la mateixa perquè ha tingut una gran acceptació". L'edil també s'ha mostrat convençuda que "este bon inici dels pressupostos participatius augura nous èxits en el futur".

En l'assemblea de demà, una vegada exposades totes les proposicions que hagen arribat es procedirà a la votació de les mateixes per part dels assistents. No obstant això, l'endemà, el divendres 4 de novembre, s'obrirà el termini per a votar telemàticament a través de l'eina digital a este efecte. Este termini s'estendrà fins al pròxim 28 de novembre.

Per a valorar i votar les diferents propostes en línia, els veïns que ho desitgen hauran d'acudir a l'adreça web: benidorm.governalia.es i des d'allí registrar-se amb un nom d'usuari i una contrasenya. El següent pas serà verificar el seu DNI perquè el sistema comprove que està inclòs en el padró d'habitants.

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha destacat que es tracta d'"una magnífica oportunitat per als nostres ciutadans de triar el model de ciutat que volen" gràcies al fet que els pressupostos participatius "són una eina molt potent per a això" i que es porten executant des de l'any 2016.

Amb la nova eina i segons s'establix en l'autoreglament de Pressupostos Participatius, els veïns empadronats majors de díhuit anys tenen fins a les 23.59 hores d'esta nit per a presentar les seues propostes. Poden fer-ho a través de la seu electrònica municipal (www.sede.benidorm.org), del correu electrònic consejovecinal@benidorm.org, de manera presencial en el Registre General de l'Ajuntament i, finalment, l'eina digital posada en marxa enguany (benidorm.governalia.es).

"Volem facilitar al màxim la participació i que ens transmeten realment el que cada barri necessita" ha reiterat Pellicer. Quan acabe el termini de votació el dia 28 de novembre, el Consell Veïnal traslladarà els resultats a l'Ajuntament i els tècnics municipals analitzaran les propostes i informaran sobre la seua viabilitat en l'ordre en el qual han sigut votades.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Ana Pellicer
Audio file