EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

00:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'ajuda màxima serà de 50 euros al mes per a classes en acadèmies d'estudi

Benidorm reedita les ajudes de reforç educatiu que arribaran a 326 alumnes de Primària i ESO

02 novembre 2022
Ayudas refuerzo educativo.
  • L'Ajuntament destina 97.800 euros a esta convocatòria de la qual el curs passat es van beneficiar 255 estudiants.
  • Es poden sol·licitar de l'1 al 16 de desembre.

La Regidoria d'Educació ha convocat, per segon any consecutiu, les ajudes de reforç educatiu per a l'alumnat de segon i tercer cicle de Primària i ESO dels centres públics de Benidorm, amb les quals "minorem la despesa que les famílies realitzen en les classes que els estudiants reben en les acadèmies d'estudi de la nostra ciutat per a millorar els seus resultats acadèmics", segons ha indicat l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

Per a este programa el govern local destinarà un import de 97.800 euros, amb càrrec al pressupost de 2023, amb el qual es podrà atendre fins a 326 estudiants.

La convocatòria establix una quantitat màxima de 50 euros mensuals per alumne participant durant el període entre l'1 de gener i el 23 de juny del pròxim any.

Moreno ha explicat que l'objectiu d'estes ajudes és "procurar que cap alumne es quede ressagat en la seua progressió escolar i puga continuar rebent estes classes de reforç, en les quals es repassen els continguts treballats en els centres escolars". Segons les dades aportades per l'edil, "en el primer semestre d'enguany es van beneficiar d'estes ajudes 255 estudiants de Benidorm".

La regidora ha assenyalat que "estes ajudes per a classes de reforç escolar se sumen a la resta de les subvencions que des del departament d'Educació llancem cada curs escolar per a atendre l'alumnat de Benidorm i les seues famílies, com puguen ser les de transport escolar, per a tractaments psicopedagògics o per a l'adquisició de material escolar de 2n cicle d'Infantil".

Dins d'esta convocatòria, igual que el curs passat, l'Ajuntament subscriurà convenis de col·laboració amb acadèmies d'estudis locals. L'import de les ajudes concedit als beneficiaris s'ingressarà directament a l'acadèmia col·laboradora en la qual l'estudiant reba les classes de reforç, i els abonaments es realitzaran a compte en un únic pagament.

Els alumnes beneficiaris seran seleccionats d'acord amb un perfil determinat i segons un ordre de prioritat. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Gabinet Psicopedagògic Municipal, situat en el CEIP Ausiàs March –avinguda Veneçuela, 5– des de l'1 al 16 de desembre de 2022 tots dos inclusivament, en horari de 09.15 a 11.00 hores i de 12.00 a 14.00 hores.

A l'hora de presentar la sol·licitud, la família del menor haurà d'aportar fotocòpia del DNI del sol·licitant i del llibre de família, autorització per a recaptar les dades econòmiques de l'exercici 2021 davant l'Agència Tributària, pressupost de l'acadèmia col·laboradora, informe favorable de l'equip d'Orientació emés del centre educatiu en el qual està matriculat l'alumne. Tant les bases com la documentació i requisits poden consultar-se en l'apartat d'Educació de la web de l'Ajuntament: https://benidorm.org

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file