EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:10 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Una mirada al passat' inclou labors realitzades per les sòcies des de l'any 2009 a l'actualitat

L'Associació de Patchwork de Benidorm exposa els seus treballs en la seu de La Barqueta

14 maig 2024
La Asociación de Patchwork de Benidorm expone sus trabajos en la sede de La Barqueta

Pot visitar-se fins al dijous, en horari de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores.

L'Associació de Patchwork de Benidorm ha inaugurat este dimarts l'exposició 'Una mirada al passat', en la qual exposen els treballs que les sòcies han realitzat des de l'any 2009 –el seu primer any de funcionament– fins a l'actualitat. La primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han visitat la mostra al costat d'altres edils de la Corporació municipal i han felicitat la presidenta de l'associació, Antonia Baldó, i a la resta de sòcies per "haver aconseguit reunir treballs tan variats, tan bonics i de tant de nivell".

'Una mirada al passat' està composta de cobertors, coixins, bosses, tapets, nines, draps, carros de la compra i una infinitat de peces i labors ja finalitzades o en procés d'estar-ho, que, seguint la tècnica del 'patchwork', utilitzen diferents teles i patrons per a crear acolorides composicions.

Entre elles, segons ha explicat Antonia Baldó, entre els treballs que es poden vore hi ha alguns realitzats per sòcies que continuen formant part de l'associació i per unes altres que, per qüestions de salut o altres raons, ja no participen de manera activa en el grup. També, un cobertor col·lectiu ple de cors que van començar a cosir durant la pandèmia, amb retalls que cadascuna tenia a casa, intercanviant anomenades de telèfon i fotografies, i que ara han unit en una sola peça.

Igualment, hi ha una exposició amb xicotets detalls fets també a mà i que poden adquirir-se a un mòdic preu per a col·laborar amb l'Associació de Patchwork.

L'exposició pot visitar-se fins a este dijous, 16 de maig, en la seu de l'Associació Cultural i Recreativa La Barqueta, situada al carrer de Tomás Ortuño, en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.