EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

08:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es desenvoluparà en dos torns, del 20 de maig al 14 de juny i del 25 de juny al 12 de juliol, en el Centre Social Llorca Linares

Benidorm activa el programa 'Sessió Contínua' per a poder preparar els exàmens universitaris

14 maig 2024
Benidorm activa el programa ‘Sessió Contínua’ para poder preparar los exámenes universitarios

L'horari de dilluns a divendres serà de deu de la nit a una de la matinada i els caps de setmana, de 10 a 01 hores.

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm activarà en els pròxims dies el programa 'Sessió Contínua' per a "facilitar una vegada més a l'alumnat universitari de la nostra ciutat un espai municipal amb horari ampliat en el qual poder acudir a estudiar i preparar els seus pròxims exàmens", segons ha informat l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

La regidora ha recordat que amb esta mesura el Consistori benidormer reitera, una vegada més, "el seu compromís amb els nostres jóvens, oferint-los un espai segur i tranquil per a estudiar". Així mateix, l'edil ha assenyalat que, com en edicions anteriors, el mateix es desenvoluparà en el Centre Social José Llorca Linares i que, "ateses les diferents convocatòries d'exàmens, es dividirà en dos torns, per a donar servei a tots els universitaris que ho requerisquen, tant si acudixen a una convocatòria com a ambdós".

El primer torn de 'Sessió Contínua' arrancarà dilluns que ve, 20 de maig, i estarà operatiu de dilluns a diumenge, fins al 14 de juny. Entre setmana, de dilluns a divendres, l'horari de l'aula d'estudi serà des de les deu de la nit –quan finalitza l'activitat ordinària del centre social– fins a les 01.00 hores, mentre que els dissabtes i diumenges obrirà de 10 del matí a 1 de la matinada, tal com ha traslladat l'edil d'Educació, qui a més ha confiat que siguen "molts els estudiants que utilitzen el servei" i que "els ajude a obtindre molt bones qualificacions quan s'examinen".

El segon torn es desenvoluparà en el mateix espai i amb el mateix horari, del 25 de juny al 12 de juliol.