EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

03:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El concept artista i dissenyador villener visita l'Espai d'Art Urbà Els Tolls en el qual està exposat la seua obra i avança que tornarà a Benidorm per a participar en xarrades en els IES

L'artista Fran Ferriz plasma la seua visió dels primers mesos de pandèmia dins la mostra 'Il·lustració alacantina'

26 novembre 2021
Patrimonio Histórico

Divendres que ve les artistes Paloma Marqués i Paloma Pérez faran una visita guiada.

L'artista Fran Ferri ha visitat hui l'Espai d'Art Urbà Els Tolls que, dins de l'exposició 'Il·lustració Alacantina', acull una recopilació de les il·lustracions realitzades per l'autor durant la pandèmia i en la qual plasma la seua visió, experiència, sensacions i reflexions d'aquells primers mesos de crisi sanitària. Ferriz ha estat acompanyat, entre altres, de la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, i de la comissària de l'exposició Alicia Lamarca.

Pellicer ha recordat que 'Il·lustració Alacantina' és "una exposició coral, inclosa en la iniciativa 'Benidorm Exposa', i en la qual es donen la mà artistes consagrats i amb una trajectòria consolidada i molt recognoscible com el mateix Fran Ferriz o Arly Jones; amb artistes emergents que estan despuntant en esta disciplina amb treballs molt rellevants com Paloma Marqués i Paloma Pérez".

Durant la visita, el concept artist i dissenyador ha explicat com va ser el procés de creació de la sèrie en la qual s'inclouen les il·lustracions exposades, totes elles signades a Londres i que recentment s'han recopilat en un llibre. Així, Ferri ha relatat que "mentre estava confinat vaig decidir que necessitava ocupar el temps i vaig anar publicant una il·lustració cada dia durant seixanta dies", una fórmula pensada també per a "entretindre a la gent que l'estava passant malament".

Estes il·lustracions, ha aprofundit, "van comptant estats d'ànim, coses que han anat passant", configurant-se com "un record de la pandèmia".

Després de visitar l'Espai d'Art, Ferri ha indicat que "és la primera vegada" que la seua obra s'exposa "a peu de carrer"; i ha afirmat que "és un format que m'agrada molt" lloc que és "molt interessant i més accessible" el fet de trobar la mostra "mentre passeges".

Una percepció amb la qual coincidixen els artistes que han exposat amb anterioritat en els espais d'art urbà, tal com ha confirmat la comissària de la mostra, que ha assegurat que "quan veuen el format i grandària en el qual s'exposa la seua obra, a peu de carrer i en el context de la ciutat, tots se sorprenen molt".

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural ha agraït a Ferri la seua visita a Benidorm i "sobretot que haja volgut implicar-se encara més en el projecte participant en futures xarrades en els Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) de la ciutat per a acostar la il·lustració, l'art i el procés de creació a la població més jove".

Divendres que ve 3 de desembre visitaran Benidorm les artistes Paloma Marqués i Paloma Pérez, la proposta en 'Il·lustració de les quals Alacantina' poden vore's en l'Espai d'Art Urbà Ponent.

Audios relacionados
Corte voz 1 Fran Ferri
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Fran Ferri
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Alicia Lamarca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Alicia Lamaraca
Audio file