EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

14:50 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han abordat aspectes organitzatius i de gestió, preparant l'assemblea de novembre

L'Aliança de Municipis de Sol i Platja ha celebrat Assemblea Extraordinària

05 juliol 2022
Toni Pérez.
Toni Pérez.

L'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT) ha celebrat hui Assemblea Extraordinària, de manera telemàtica, en la qual ha participat l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

Integren l'Aliança les 8 destinacions turístics pioners a Espanya: Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou, Sant Bartolomé de Tirajana i Torremolinos. La singularitat turística de les mateixes i el seu compromís amb la digitalització del sector, així com els principis bàsics determinants de la seua activitat sota els principis de sostenibilitat i accessibilitat, així com la cooperació entre destinacions, representa un conjunt de fortaleses comunes que els permetran mantindre la seua posició de lideratge en el sector.

En la sessió de hui han tractat aspectes organitzatius sobre la seua operativitat, el desenvolupament del concepte de Municipi Turístic, temes de comunicació i secretaria tècnica així com l'aprovació dels comptes de l'any 2021 i l'informe sobre els avanços dels grups de treball de Màrqueting i Promoció turística.

La digitalització i la integració de l'Aliança en el seu conjunt en la Plataforma DTI gestionada per Segittur ha centrat bona part dels debats així com la posada en comú i intercanvi d'informació sobre els Plans de Sostenibilitat Turística en Destins ja presentats i procés resolutiu.

Finalment, els integrants de l'Aliança han acordat, conforme a Estatuts, tractar i programar per al mes vinent de novembre l'Assemblea on es decidisca el canvi en la presidència per al pròxim període de representació.

L'Aliança de Municipis Turístics Sol i Platja (AMT) es va formar en 2017 reunint els huit municipis turístics espanyols que sumen en el seu conjunt més de 60 milions de pernoctacions. Entre els seus objectius estan la promoció i desenvolupament de nous coneixements orientats a les destinacions, el foment de la investigació i l'ús de noves tecnologies, el desenvolupament de projectes comuns per a captar fons supramunicipals, promoure la cooperació entre les administracions, empreses i agents del sector, possibilitar la integració en ens similars d'àmbit nacional i internacional, potenciar estratègies col·lectives per a augmentar la competitivitat, desenvolupar sinergies i estratègies conjuntes d'innovació urbana i promoure la formació i qualificació de l'ocupació en l'àmbit turístic.