EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

13:42 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez, en la vistosa i colorista cerimònia inaugural, convida als participants a gaudir i els anima a "jugar per a ser feliços"

Benidorm dona la benvinguda a quasi 4000 jóvens, xics i xiques, dels cinc continents per a la 28 Costa Blanca Cup

05 juliol 2022
Imágen del alcalde de Benidorm en la inauguración de la Costa Blanca Cup

3.810 jugadors –xiques i xics– de 265 equips procedents de 109 clubs i seleccions de 15 països, dels cinc continents, es van donar cita ahir a la nit a Benidorm per a participar en la cerimònia inaugural de la 28a edició del Costa Blanca Cup. La Platja de Llevant, l'avinguda del Mediterrani i el Parc de l'Aigüera van ser ahir a la nit l'escenari per on va discórrer la marxa d'esportistes fins a l'Auditori Julio Iglesias que va albergar l'acte inicial del més important torneig juvenil de futbol i futbol sala per a xics i xiques.

L'alcalde Toni Pérez els va donar la benvinguda destacant el principal actiu de la ciutat: "l'hospitalitat". Així, els va dir, "Us rebem amb els braços oberts, desitjant que gaudiu amb total intensitat d'estos dies que, sense cap dubte, seran inoblidables". Va precisar Pérez que el Costa Blanca CUP suposa "una setmana repleta de futbol, vacances, emocions, alegries i tot el que oferisca la competició i l'estada entre nosaltres".

Esta edició, la 28a, com les anteriors, va dir Pérez, "us brinda l'oportunitat del poder de jugar amb equips de tot el món; l'ocasió de compartir experiències amb jugadors d'altres nacions, races i cultures; i el viure, amb tota intensitat l'experiència competitiva del futbol".

Va animar l'alcalde a preservar els valors que inculca l'esport del futbol: "el respecte i la convivència" i va elogiar Toni Pérez l'auge del Costa Blanca Inclusivament que enguany suma una nova modalitat assenyalant que "el futbol ens unix, ens agermana i ens fa millors i més solidaris", recordat que esta secció del torneig va ser guardonada en 2021 en les modalitats de futbol i futbol sala en els premis Emprén Esport de la Fundació Trinidad Alfonso.

Va concloure l'alcalde de Benidorm animant als més de 3,800 esportistes, equips tècnics i directius i famílies que els acompanyen a "gaudir de cada minut que esteu vivint i viureu en esta Costa Blanca Cup competitiu i d'oci"; "Jugar per a ser feliços".

La 28a edició del Costa Blanca CUP comptarà amb huit seus i tornarà a apostar pel 'futbol inclusiu'. La seu principal és Benidorm i les subseus es localitzen en les localitats limítrofes d'Altea, la Nucia, la Vila Joiosa, Polop, Finestrat, Calp i Benissa. Entre totes elles es disputaran els 600 partits previstos fins al 9 de juliol.

La 28a edició aposta pel 'futbol inclusiu', per a jugadors/es amb discapacitat intel·lectual, un aspecte que ja va destacar l'alcalde en la presentació del torneig, al qual va qualificar de global en incloure cada vegada a més persones practicants de l'esport rei.