EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El màxim responsable de la Generalitat visita l'estand de Benidorm en Fitur

L'alcalde incidix en la necessitat de recuperar com més prompte millor el turisme britànic durant la visita del president Puig

21 maig 2021
El alcalde incide en la necesidad de recuperar cuanto antes el turismo británico durante la visita del presidente Puig

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha incidit en la necessitat de recuperar com més prompte millor el turisme del Regne Unit i que la ciutat siga incorporada al nivell de color verd en el semàfor d'indicacions per a les vacances dels britànics. Toni Pérez ha traslladat este missatge al president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la visita que el màxim responsable del govern valencià ha fet a l'estand de Benidorm en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur).

El president Puig ha sigut rebut en l'estand per l'alcalde; la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer; i la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes. En la visita també ha participat, entre altres, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; i el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón.

Pérez ha recalcat que "som un destí segur, que ha adoptat mesures per a garantir aqueixa seguretat i que a més des de fa moltes setmanes presenta una evolució positiva en la incidència epidemiològica". Eixes condicions sumades a "la gran demanda i interés que Benidorm suscita entre els residents del Regne Unit, fan de la nostra ciutat un destí preferent per als turistes d'esta nacionalitat, que estan desitjant que les condicions de mobilitat els permeten vindre".

El alcalde incide en la necesidad de recuperar cuanto antes el turismo británico durante la visita del presidente Puig