EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els arenals començaran sense hamaques el mes de juny

Benidorm incrementa els servicis de vigilància, salvament, socorrisme, neteja, desinfecció i atenció a les platges

21 maig 2021
Benidorm incrementa los servicios de vigilancia, salvamento, socorrismo, limpieza, desinfección y atención en las playas

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha confirmat este matí en Fitur, en la sessió final d'activitat professional de la fira madrilenya, que "Benidorm incrementarà immediatament els servicis de vigilància, salvament, socorrisme, neteja, desinfecció i atenció en platges" en vista de la projecció de demanda que s'albira atenent els indicadors i notícies dels últims dies.

Així ho ha comunicat este matí en reunió amb els Portaveus als grups polítics de la Corporació Municipal.

Pérez ha recordat que "està activa la parcel·lació dels arenals, que es va recuperar el dia 1 de març, per a proporcionar espais segurs als usuaris de les platges". La trama de xarxes possibilita superfícies de 16 metres quadrats que poden donar cabuda fins a 4 adults i un menor de menys de sis anys i ha vingut demostrant la seua utilitat des de l'estiu passat.

Els servicis de vigilància, salvament i socorrisme compten amb personal a peu de platges, secundats per vehicles, embarcacions i ambulàncies.

El dispositiu de neteja i desinfecció amplia el seu mecanisme sobre arenals i cales en els habituals torns de matí, vesprada i nit.

El reforç en atenció en platges, va assenyalar l'alcalde, "completa l'estructura operativa del model de platges segures, per a tots i cada dia, garantint accessos pels llocs autoritzats, aforaments i distàncies físiques, que amb tant d'èxit ja va operar la temporada passada a les platges de Benidorm", Pérez va recordar la vigència del Bàndol de Platges que establix l'horari d'obertura de les mateixes entre les 7 i les 22.30 hores, atés el Bàndol d'Alcaldia del passat dia 14, així com l'ús de la mascareta conforme a la Resolució de 8 de maig de la Conselleria de Sanitat.

Al mateix temps, va destacar l'alcalde, "els arenals de Benidorm començaran sense hamaques el primer de juny". La situació aconsella mantindre encara suspés este servici que inclou la possibilitat d'ombrel·les.

Tot l'operatiu de platges, va explicar Pérez, "seguix condicionat per l'evolució de la normativa i mesures sobre la pandèmia quant a restriccions i processos de mobilitat en els emissors internacionals, especialment al Regne Unit".

Referent a això i davant la voluntat dels britànics de vindre a la Costa Blanca, l'alcalde de Benidorm va assenyalar que "cada dia estem davant millors notícies i la valoració no pot ser més que positiva". El que el Regne Unit s'òbriga a majors facilitats de viatge de vacances a Espanya "col·loca a Benidorm en una situació preferent, i confirma la idoneïtat de la destinació quant a seguretat, com hem anat reivindicant en els últims mesos, davant el treball realitzat i les bones dades de l'evolució epidemiològica de Benidorm, juntament amb els avanços en el programa de vacunació".

I estes actuacions, va assenyalar amb rotunditat Pérez, "no podien donar un altre resultat que la incorporació de Benidorm al nivell de color verd en el semàfor d'indicacions per a les vacances dels britànics com la destinació demandada que som i així continuar oferint felicitat i seguretat als qui ens trien com a lloc ideal per a les seues vacances".

Etiquetes