EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria llança una enquesta per a fer un diagnòstic que ajude a definir el nou document

L'Ajuntament recapta l'opinió ciutadana de cara a la redacció de l'III Pla Municipal d'Igualtat de Gènere

04 febrer 2022
Igualdad

Durant les pròximes setmanes, l'Ajuntament de Benidorm recaptarà l'opinió de la ciutadania de cara a la redacció de l'III Pla Municipal d'Igualtat de Gènere. Contestant a una enquesta anònima disponible en la web municipal, "la ciutadania pot col·laborar amb l'àrea d'Igualtat aportant informació estadística que servisca per a fer un diagnòstic més ajustat i precís sobre el qual perfilar el futur Pla", ha explicat l'edil de l'àrea, Ángela Zaragozí.

Zaragozí ha animat "a la ciutadania a contestar este senzill qüestionari, en el qual a més també es poden realitzar aportacions que poden ser molt valuoses a l'hora de planificar l'acció municipal en matèria d'Igualtat". L'enquesta pot respondre's en:
https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/igualdad/encuesta-plan…

La regidora ha recordat que "l'anterior Pla Municipal d'Igualtat es va concebre per al període 2016-2020, si bé la irrupció de la pandèmia va alterar el calendari previst, demorant l'avaluació de totes les accions dutes a terme i obligant a flexibilitzar els terminis d'execució de les quals estaven pendents en aqueix moment. D'ací, que haguera de prorrogar-se fins a l'aprovació del nou document".

Zaragozí ha indicat que "a l'hora d'elaborar este III Pla Municipal d'Igualtat de Gènere, a més de l'opinió ciutadana també tindrem en compte els resultats del projecte d'avaluació de l'anterior pla; una avaluació feta fa uns mesos a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant i que ens ha permés valorar la implementació del Pla 2016-2020 i fins a quin punt s'han aconseguit els objectius previstos".

"Entre estos resultats, la visió de la ciutadania i les aportacions tècniques comptarem amb una radiografia més àmplia i exacta de quin és el punt de partida, en quins aspectes és necessari incidir i quines són les accions a emprendre i els propòsits a complir per a avançar cap a la plena igualtat de gènere", ha remarcat.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Zaragozí
Audio file