EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

13:00 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per a alliberar el vial, la zona d'apilament es trasllada al pàrquing dissuasori però sense restar places d'estacionament

L'Ajuntament implementa els dispositius per a facilitar la reobertura al trànsit de Beniardà com més prompte millor

16 maig 2023
Avenida de Beniardá

Està previst que el dilluns, dia 22, s'inicien les labors d'asfaltat.

L'Ajuntament de Benidorm implementarà en els pròxims dies els dispositius necessaris per a possibilitar que la reobertura al trànsit de l'avinguda Beniardà es produïsca al més prompte possible. Entre les mesures a adoptar està facilitar que les labors d'asfaltat, que arrancaran el dilluns dia 22, s'executen de manera ràpida. A més, per a alliberar la zona alta del vial s'habilitarà un espai en el pàrquing dissuasiu perquè l'empresa constructora trasllade tot el material d'obra.

Este trasllat de la zona d'apilament no reduirà les places d'aparcament, ni afectarà els accessos al pàrquing, que continuaran sent els mateixos que fins ara.

L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "tal com s'ha fet durant el transcurs d'estes obres de soterrament del vial, l'Ajuntament està adoptant totes les mesures necessàries per a agilitzar al màxim el calendari, facilitant solucions i col·laborant estretament amb l'empresa constructora i atenent les diferents indicacions de *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)".

Toni Pérez ha incidit que "este esforç municipal se suma al que en els últims nou mesos han fet els residents de la zona i les persones treballadores que s'han vist afectats pel tancament de l'avinguda Beniardà".

Des de l'Ajuntament s'ha aclarit que s'està treballant per a obrir al trànsit el vial, però que en la superfície seguiran les obres d'urbanització de tot el tram.

Així mateix, es demanen disculpes per endavant pels talls i desviaments per als vianants que estaran operatius durant les pròximes setmanes per a donar viabilitat a l'obertura al trànsit del pas inferior de l'avinguda.

L'objectiu de l'Ajuntament era que el tram tallat poguera estar operatiu per Setmana Santa. Per a això es va proposar que la circulació del TRAM entre l'estació de Benidorm i la Intermodal s'interrompera més enllà de les tres setmanes establides al gener per *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana; una mesura que haguera permés accelerar el ritme de les obres i que el pas inferior estiguera operatiu per a la primera gran cita vacacional de l'any. No obstant això, la petició no va ser atesa i es va fixar com a nou horitzó per a la finalització d'obra este mes de maig.