EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Igualtat recorda el telèfon 016 d'atenció a les víctimes que atén en 52 idiomes

Benidorm mostra la seua repulsa per l'últim crim masclista comés a Terrassa (Barcelona)

16 maig 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha mostrat hui la seua repulsa i condemna davant l'últim crim confirmat per violència de gènere comés el passat 6 de maig a Terrassa (Barcelona) amb una concentració silenciosa en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, encapçalada per l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, en la qual també han estat membres de la corporació municipal.

La dona, de trenta-un anys, estava embarassada, i no tenia fills menors. Tampoc constaven denúncies prèvies o antecedents per violència de gènere sobre l'agressor.

Amb esta són ja 17 les dones assassinades a Espanya enguany per les seues parelles o exparelles i 1.201 des de 2003, data en la qual van començar a comptabilitzar-se les víctimes per violència de gènere.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.