EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

22:57 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 10 de setembre al 17 de novembre, els establiments comercials, d'hostaleria i servicis participants tindran decorats els seus aparadors amb temàtica lliure i l'etiqueta #LuceBenidorm

L'Ajuntament convoca #LuceBenidorm, un concurs per a dinamitzar el teixit productiu i amb el qual injectarà 1,1 milions

25 agost 2021
El Ayuntamiento convoca #LuceBenidorm, un concurso para dinamizar el tejido productivo y con el que inyectará 1,1 millones
  • Hi haurà premis de fins a 3.000 euros i un accèssit general de 400.
  • Pretén compensar l'augment de les despeses de funcionament i subministraments per a contribuir a l'anhelada recuperació.

Siguiendo la estela del concurso de escaparatismo #BenidormTeEspera, en el que participaron más de 2.770 establecimientos, el Ayuntamiento ha convocado un nuevo certamen, #LuceBenidorm, con el que va a inyectar 1,1 millones de euros en el tejido productivo local y que está enfocado a dinamizar la actividad tras la temporada alta. Así lo ha anunciado hoy el alcalde, Toni Pérez, que ha explicado en una rueda de prensa en la que ha informado que “dos líneas de actuación y ayudas dirigidSeguint el deixant del concurs d'aparadorisme #BenidormTeEspera, en el qual van participar més de 2.770 establiments, l'Ajuntament ha convocat un nou certamen, #LuceBenidorm, amb el qual injectarà 1,1 milions d'euros en el teixit productiu local i que està enfocat a dinamitzar l'activitat després de la temporada alta. Així ho ha anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez, que ha explicat en una roda de premsa en la qual ha informat que "dos línies d'actuació i ajudes dirigides d'un costat a les famílies i d'un altre al teixit productiu" i per a les quals es mobilitzaran "prop d'1,4 milions d'euros".

Just en esta última línia s'enclava #LuceBenidorm, "nova iniciativa municipal de suport al teixit productiu de la ciutat, que malgrat un estiu amb bones dades quant a la recuperació de l'activitat turística, encara continua patint els efectes de la crisi econòmica originada per la pandèmia i que a més diàriament ha de bregar amb aspectes que li dificulten poder desenvolupar amb normalitat la seua activitat o almenys poder recobrar-la".

Així, "a les nombroses restriccions i limitacions que continuen vigents, cal sumar en estos moments l'increment de les despeses de funcionament i de subministraments, com per exemple l'energia elèctrica, que s'ha disparat i que està penalitzant a famílies i teixit productiu". De fet, com ha apuntat, "hui s'ha aconseguit un tercer rècord històric" del preu de la llum, i davant aqueixa circumstància "este Ajuntament es mou" per a "mitigar en la mesura que siga possible esta situació, convocant este nou concurs d'engalanament, amb el qual volem contribuir a compensar l'augment d'estes despeses perquè Benidorm i els seus establiments no s'apaguen", ha agregat.

La dinàmica d'este #LuceBenidorm "és molt similar" a la de #BenidormTeEspera", en este cas dirigit exclusivament a establiments comercials, de restauració, hostaleria, oci i servicis de la localitat. Així, els participants hauran de decorar els seus establiments amb temàtica lliure, però incorporant de forma destacada i visible l'etiqueta #LuceBenidorm; una ornamentació que haurà de mantindre's des del 10 de setembre fins al 17 de novembre. A més, hauran de publicar almenys una imatge de l'establiment engalanat en una o diverses xarxes socials incloent-hi l'etiqueta del concur, el #Benidorm, i etiquetant a l'Ajuntament

A través d'este concurs, ha recalcat l'alcalde, "torna a prevaldre's i reconéixer-se l'esforç, la creativitat i l'esperit de lluita dels nostres comerciants, hostalers, restauradors i empreses de servici", establint-se "un accèssit general per als participants de 400 euros i tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros en cadascuna de les dos modalitats a concurs: establiment comercial i de servicis, i establiments d'hostaleria, restauració i oci.

Toni Pérez ha informat que "la inscripció en #LuceBenidorm es pot realitzar a través de la Seu Electrònica municipal (https://sede.benidorm.org) des d'este divendres, 27 d'agost, i fins al pròxim 10 de setembre". En la mateixa Seu Electrònica estaran disponibles les bases del concurs.
Xarxes socials de l'Ajuntament.

Per a completar la seua participació, els establiments hauran de pujar a les seues xarxes socials una imatge de l'ornamentació i etiquetar a l'Ajuntament. Els perfils de l'Ajuntament en Facebook, Instagram i Twitter són els següents:


A més, per a qualsevol consulta o aclariment està disponible el correu electrònic lucebenidorm@benidorm.org i, en horari de matí, de dilluns a divendres, el telèfon de la Regidoria de Comerç: 966 815 443

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file

Baixa

Bases #LuceBenidorm
26 ag. 2021, 09:48