EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament destina 279.900 euros a esta prestació, un pagament únic que arribarà en la primera setmana de setembre a 1.866 llars

Benidorm entregarà als beneficiaris de les ajudes a famílies 2021 una ajuda 'extra' de 150 euros per a compensar la pujada de la llum

25 agost 2021
Benidorm entregará a los beneficiarios de las ayudas a familias 2021 una ayuda ‘extra’ de 150 euros para compensar la subida de la luz

L'Ajuntament de Benidorm entregarà als beneficiaris de les ajudes a família 2021 una prestació extraordinària de 150 euros amb la qual "podran sufragar, entre altres, les despeses que han sorgit per l'increment de la factura de la llum", segons ha anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez. La Junta de Govern Local (JGL) aprova hui esta ajuda complementària que "arribarà la primera setmana de setembre a 1.866 llars de Benidorm, els mateixos que han rebut les ajudes a família per a cobrir necessitats bàsiques".

Segons les dades facilitades per l'alcalde, l'Ajuntament destinarà 279.900 euros a esta prestació extraordinària, que s'ingressarà directament en el compte bancari de les persones beneficiàries de la convocatòria d'ajudes a famílies, per la qual cosa estes "no hauran de fer cap tràmit addicional".

L'alcalde ha recalcat que "desset mesos després de declarar-se la pandèmia, les conseqüències econòmiques i socials d'esta crisi sanitària continuen colpejant a moltes famílies que continuen tenint a alguns dels seus membres en situació d'ERTO o desocupació; famílies que en estos moments de dificultat veuen com a més s'està disparant el preu de servicis tan bàsics i necessaris com l'energia elèctrica, especialment en este mes d'agost" en el qual s'estan assolint "màxims històrics".

De fet, tal com ha referit, un recent estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), assenyala que enguany –fins al 15 d'agost– de mitjana les llars espanyoles han pagat de rebut de llum 108 euros més que en 2020.

"Amb esta prestació extraordinària municipal –que se suma als més d'1,5 milions concedits amb les ajudes a famílies 2021- volem ajudar estes llars a afrontar l'increment de la factura de la llum, perquè l'augment del preu de l'energia no es convertisca en un problema afegit a la seua situació", ha indicat.

Després de recordar que entre març de 2020 i març de 2021, l'Ajuntament va mobilitzar 14 milions d'euros per a atendre famílies i teixit productiu, Toni Pérez ha recalcat que continuarà destinant els recursos municipals necessaris per a injectar-los en l'economia de "els més vulnerables i dels qui més ho precisen". Així, ha avançat que "prompte es presentaran noves ajudes"

A esta ajuda extraordinària per a famílies, s'afig la iniciativa #LuceBenidorm de suport al teixit productiu local. Tal com ha explicat l'alcalde, es tracta d'un certamen d'engalanament dirigit a establiments comercials, de servicis, hostaleria, restauració i oci amb el qual s'injectaran 1,1 milions d'euros en el teixit productiu local.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file