EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

21:04 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

De dilluns a divendres, en diferents emplaçaments, este servici cobrix tots els punts de Benidorm facilitant la gestió més sostenible dels residus

L'ecoparc mòbil es desplaça per barris

25 agost 2021
El ecoparque móvil se desplaza por barrios

L'ecoparc mòbil-punt net es desplaça pels barris de Benidorm, de dilluns a divendres, en diferents horaris i ubicacions per a acostar i facilitar un servei, evitant desplaçaments fins a l'Ecoparc principal que es troba en la partida de la Foia del Ca.

En el vehicle ecoparc-punt net poden depositar-se residus de manera selectiva i segura per al seu posterior reciclatge o gestió adequada. Admet oli domèstic usat i d'automoció, piles de botó i elèctriques, restes de pintura, tubs de neó, radiografies, xicotets aparells electrodomèstics i xicotets envases esprai; restes singulars que no tenen cabuda en els contenidors per a reciclatge situats en la via pública.

L'objectiu, ha destacat la regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, és "acostar el servici als veïns i fomentar la conscienciació mediambiental, evitant, per a qüestions menors, el desplaçament dels usuaris i veïns a l'Ecoparc que es localitza darrere de Terra Mítica en la carreta a Finestrat".

Gómez ha destacat que els residus que s'entreguen en l'ecoparc mòbil "són igualment tractats i posteriorment reciclats o eliminats en condicions de seguretat ambiental com ocorre quan es depositen en el principal".

Demà dijous el servici d'ecoparc mòbil-punt net es trobarà en la zona Centre de Benidorm, emplaçat de 8.30 a 11.00 hores en la plaça del Dr. Fleming i de 12.00 a 13.15 hores en l'avinguda Jaume I, a l'altura de l'Edifici Marina San Pedro.

El divendres es desplaça a La Cala, iniciant servici de 8.00 h a 10.00 del matí en Jaume I, a l'altura de la gasolinera, passant a l'avinguda de l'Armada Espanyola en la confluència amb l'avinguda de Xixo, d'11.00 a 12.30 h, i fins a les 13.30 al Carrer Luís Prendes.

Tots els dilluns, l'ecoparc mòbil-punt net se situa en la Colònia Madrid –de 8 a 11 hores al carrer Callosa d'en Sarrià; i fins a les 13.15 h enfront del Centre Social Llorca Llinares– passant els dimarts al Racó de l'Oix –de 8.00 a 10.00 h en la confluència dels carrers Mallorca i Lepant, per a situar-se posteriorment, de 10.15 a 11.30 h hores en l'avinguda del Mediterrani, tram final, i tancant activitat l'avinguda Severo Ochoa a partir de les 12.35 hores– per a desplaçar-se tots els dimecres a la Zona d'Imalsa, amb punts d'estacionament en les avingudes de Bèlgica i Andalusia així com en la confluència d'Orts Llorca amb Esperanto.

Estos horaris tenen una mínima variació a l'hivern, però no gens les zones i els punts d'estacionament de l'ecoparc mòbil-punt net, que són fixes, perquè el que es pretén, ha insistit la regidora Mónica Gómez, és "facilitar als ciutadans de Benidorm, que no disposen de vehicle o de temps, el seu accés a la gestió més sostenible i eficaç dels seus residus".