EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:25 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Podran accedir les famílies amb xiquets nascuts entre 2016 i 2018 i seran per un import màxim de 62 per estudiant

L'Ajuntament convoca les ajudes per a l'adquisició de material escolar 2021-2022

01 juliol 2021
Ayudas material escolar.
Ayudas material escolar.

La Regidoria d'Educació ha convocat les ajudes per a l'adquisició de llibres i material escolar dirigides a alumnes de Segon Cicle d'Educació Infantil durant el curs 2021-2022 que realitzen els seus estudis en els col·legis públics o en el centre concertat de Benidorm. Podran beneficiar-se d'elles les famílies amb fills nascuts en els anys 2016, 2017 i 2018.
 

La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha precisat que per a accedir a la convocatòria "la unitat familiar ha d'estar empadronada a la ciutat amb data anterior al 9 de març de 2021" i que el termini per a sol·licitar-les "s'obri hui, 1 de juliol, i podrà emplenar-se fins al 20 de setembre, inclusivament".

Moreno també ha aclarit que les ajudes "es tramitaran d'ofici per l'àrea d'Educació per als escolars nascuts en 2016 i 2017 que ja la van obtindre l'any passat" i que hauran d'emplenar la sol·licitud "les famílies de xiquets nascuts en 2018 i les de 2016 i 2017 que no l'havien obtinguda en la convocatòria anterior" corresponent al curs 2020-2021.

Les ajudes poden sol·licitar-se en les Extensions Administratives Municipals de la Cala, Foietes-Colònia Madrid, Els Tolls-Salt de l'Aigua i Racó de l'Oix; en el Departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'edifici consistorial; i de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Benidorm en l'adreça web: sede.benidorm.org.

A més de la sol·licitud degudament emplenada, les unitats familiars interessades hauran d'adjuntar una fotocòpia del Llibre de Família o partides de naixement; una fotocòpia del DNI/NIE del progenitor sol·licitant i, en cas de separació o divorci, la sentència judicial.