EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

06:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL ha modificat les bases de la convocatòria per a incloure tots els sectors considerats com perjudicats pel Consell

Benidorm obri la 2a fase d'Ajudes Parèntesi a més sectors i amplia el termini de sol·licitud fins al 19 de juliol

01 juliol 2021
Ayuntamiento de Benidorm.
Ayuntamiento de Benidorm.

La tramitació ha de realitzar-se en la Seu Electrònica

L'Ajuntament de Benidorm ha obert la segona fase de les Ajudes Parèntesi a nous sectors econòmics i ha ampliat el termini de sol·licitud fins al pròxim 19 de juliol. Així ho ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, qui ha explicat que "la Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui modificar les bases d'esta segona convocatòria per a incloure nous sectors i tipus d'activitats i tractar així d'aconseguir el màxim nombre possible de beneficiaris, ajudant a totes les empreses i professionals de Benidorm que el requerixen".

Segons ha informat l'alcalde, "en primer lloc s'han inclòs en la convocatòria la totalitat de sectors considerats, pel Consell, com més perjudicats per la pandèmia i que estan recollits en el Decret llei 7/2021, de 7 de maig". "Això implica –ha aclarit– desenes de noves activitats a les ja incorporades en la primera fase de les 'Ajudes Parèntesis' i inicialment en esta segona".

Toni Pérez ha explicat que "podran participar en esta ampliació de convocatòria les empreses de fins a 10 treballadors o professionals de tots aqueixos sectors que tinguen a Benidorm el seu domicili fiscal o d'activitat".

L'alcalde ha indicat que "des de l'Ajuntament, i dins dels condicionants establits pel Consell, estem modulant i reformulant les bases d'estes 'Ajudes Parèntesi' per a beneficiar i fer costat a tants autònoms i empreses com siga possible, sent molt conscients que els efectes de la pandèmia s'han deixat sentir especialment en una destinació turística com Benidorm i, per tant, en el seu teixit productiu".

Les bases modificades i els annexos amb els CNAES beneficiaris poden consultar-se dins de l'apartat de 'Pla Resistir-Ajudes Parèntesi (II convocatòria) de la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org. En este mateix apartat es tramitarà la sol·licitud d'ajuda, que serà de 2.000 euros per empresa o autònom, a la qual s'afigen 200 euros 'extra' per cada treballador donat d'alta a 31 de desembre de 2020. El termini de sol·licitud estarà obert fins a les 23.59 hores del 19 de juliol.

L'alcalde ha recordat que "per a esta segona fase d''Ajudes Parèntesi' hi ha una dotació econòmica de prop de 3,2 milions d'euros, finançats per la Generalitat, la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament.

En la primera fase de les ajudes es va arribar a prop de 900 empreses i autònoms i s'han concedit una mica més de 2 milions d'euros.

Coincidint amb la segona fase d''Ajudes Parèntesi', l'Ajuntament va llançar també una línia d'ajudes dirigida exclusivament al sector de l'allotjament de la ciutat: hotels, càmpings, pensions, hostals, bloc d'apartaments i empreses gestores. Per a esta línia d'ajudes, dotada amb 3 milions d'euros procedents íntegrament del pressupost municipal, s'han rebut 191 sol·licituds, que ja han començat a valorar-se per part de la comissió tècnica creada a l'efecte.

Estes ajudes al sector de l'allotjament preveuen prestacions que "van des dels 1.000 als 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment.

Baixa

Sectores/CNAES/Decreto del Consell
01 jul. 2021, 14:53