EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:36 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benestar Social i Educació oferixen beques de fins al 100%, inclòs el menjador

L'Agrupació Local d'AMPA una nova edició de l'Escola d'Estiu per a menors de 3 a 14 anys

28 juny 2018
La Agrupación Local de AMPA’s una nueva edición de la Escuela de Verano para menores de 3 a 14 años

Els primers alumnes han començat ja les activitats en el col·legi Els Tolls.

L'Agrupació Local d'AMPA, amb la col·laboració de les Regidories d'Educació i Benestar Social, han organitzat una nova edició de l'Escola d'Estiu, dirigida a menors de 3 a 14 anys i que des de dilluns passat s'està desenvolupant en el col·legi públic Els Tolls. Igual que en anys anteriors, s'han establit deu torns diferents des del 25 de juny al 31 d'agost.

L'alcalde, Toni Pérez, i la vicepresidenta de l'AMPA, Viviana Ankonetani, han signat hui el conveni en el qual s'establix la contribució de l'Ajuntament a esta Escola d'Estiu i que ascendix a 42.707,37. Una quantia que servirà per a becar als alumnes empadronats a Benidorm. Concretament, 27.707,37 euros es destinaran a becar el 100% de l'assistència a l'Escola d'Estiu de fins a 60 alumnes procedents de famílies amb privacions materials severes. Per a esta fi, l'Ajuntament ha demanat també beneficiar-se de les ajudes de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per un import màxim de fins a 7.483,83 euros. Els 15.000 euros restants d'aportació municipal serviran per a bonificar fins a la meitat del cost d'assistència de la resta de participants en l'Escola d'Estiu.

En l'Escola d'Estiu, a més del suport escolar, els participants realitzen activitats diàries variades com a anglés, esports tradicionals i alternatius, grans jocs, tornejos, gimcanes, treballs manuals, tallers d'habilitats socials, expressió corporal, teatre o cuina. També hi ha previstes eixides a la piscina de Foietes, a la platja i excursions.

L'Escola d'Estiu es desenvoluparà de 09.00 a 14.00 hores, si bé disposa d'un servici opcional d'aula matinal des de les 08.00 hores condicionada a l'existència de demanda. També opcional és el servici de menjador, de 14.00 a 15.00 hores.

Pel que fa als torns, en esta ocasió s'han fixat per setmanes i hi haurà deu. El primer torn va arrancar este passat dilluns, 25 de juny, i l'últim es desenvoluparà del 27 al 31 d'agost. El preu bàsic de l'Escola d'Estiu oscil·la entre els 40 als 45 euros setmanals. A este import se sumen, en cas d'inscripció, el servici de menjador i l'aula matinal.

L'alcalde ha indicat que "per quart any consecutiu" esta Escola d'Estiu és "absolutament inclusiva i integradora", ja que a la mateixa acudixen tots els menors amb independència de la situació econòmica de les seues famílies.

Paral·lelament a l'Escola d'Estiu, i igual que en els dos anys anteriors, la Regidoria de Benestar Social va convocar una subvenció de fins a 5.500 euros per a l'engegada d'una aula d'atenció especial per part d'una entitat social sense ànim de lucre. Esta aula està integrada en l'Escola d'Estiu de les AMPA, està funcionant des d'esta mateixa setmana i fins al 31 d'agost, i és gestionada per Asmibe.