EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:57 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hissades les banderes blaves en les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas de Benidorm

28 juny 2018
Izadas las banderas azules en las playas de Levante, Poniente y Mal Pas de Benidorm

Des d'este matí lluïxen les banderes blaves corresponents a 2018 que la Fundació Europea per a l'Educació Ambiental ha concedit a Benidorm. L'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Platges, Lorenzo Martínez, al costat d'altres companys de corporació i personal de l'empresa concessionària, RA Benidorm, han complit amb el tradicional hissat simbòlic de l'ensenya que, en esta ocasió, ha tingut lloc en la confluència de l'avinguda d'Europa amb el Passeig de Llevant.

Toni Pérez ha dit que hui "és un dia important per a la delegació de platges, per a totes les persones que treballen en la Regidoria i per als servicis que des d'elles es presten". Esta distinció que "ja gaudixen" les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas. "És la màxima que es pot concedir a tot el món" i estes banderes són el premi i el "reconeixement del treball diari" que es realitza a Benidorm perquè "tot estiga en perfecte ordre de revista" i que els servicis que es presten en les platges "siguen de la màxima qualitat".

La condició de Bandera Blava és concedida a les platges de més de vint països d'Europa, quatre d'Orient Pròxim, un d'Àsia Oriental, tres, d'Àfrica, huit d'Amèrica i un d'Oceania. La concessió del distintiu exigix el compliment dels més elevats nivells de qualitat, seguretat, prestació de servicis i respecte del medi ambient.