EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

23:09 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es destinaran a la recollida, custòdia i cura dels animals vagabunds que es localitzen a la ciutat

La protectora rebrà una subvenció de 40.000 euros de l'Ajuntament de Benidorm

07 juny 2022
Sanidad

L'Ajuntament de Benidorm i la Societat Protectora d'Animals i Plantes 'Marina Baixa' continuaran col·laborant perquè els animals abandonats puguen rebre atenció i cures veterinàries.

L'Ajuntament de Benidorm i la Societat Protectora d'Animals i Plantes 'Marina Baixa' continuaran col·laborant perquè els animals abandonats puguen rebre atenció i cures veterinàries.

Este matí, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la presidenta de la societat animalista, Pilar López Cepeda, han renovat un any més el seu conveni de col·laboració, la qual cosa permetrà que la protectora reba 40.000 euros que es destinaran a "la recollida, custòdia i cures veterinàries" dels animals que es troben vagabundejant per la ciutat, ha indicat la regidora de Sanitat, Mónica Gómez.

"La protectora –ha explicat Gómez– ha acreditat al llarg de la seua llarga trajectòria, ser mereixedora d'esta subvenció" que es destinarà a cobrir les necessitats dels animals abandonats recollits en la via pública. Així mateix, l'edil ha reivindicat la "important labor divulgativa" sobre "el respecte i les cures" que mereixen tots els éssers vius realitza l'entitat, alhora que "presta un servici inestimable" a les persones posseïdores d'animals que, per diverses circumstàncies, es veuen impossibilitades de continuar atenent-los.

Finalment, Mónica Gómez ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana, recordant que l'adopció d'un animal és "una cosa molt seriosa que ens vincula a un ésser viu". Per això, l'Ordenança Municipal de Medi Ambient qualifica d'infracció 'molt greu' l'abandó d'animals domèstics i sanciona esta conducta incívica amb multes de fins a 900 euros.