EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra, de 40 fotografies, reflectix la vida quotidiana a Andhra Pradesh, una de les zones més pobres de la Índia

La plaça de S. M. els Reis d'Espanya acull fins a l'11 de juliol l'exposició 'Terra de Somnis' de Cristina García Rodero

14 juny 2022
La Plaza de SS MM Los Reyes de España acoge hasta el 11 de julio la exposición ‘Tierra de Sueños’ de Cristina García Rodero

L'Ajuntament de Benidorm i la Fundació 'La Caixa' han presentat hui l'exposició fotogràfica 'Terra de Somnis' de l'artista Cristina García Rodero, una mostra de 40 imatges que podrà ser visitada en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya des de demà i fins al pròxim 11 de juliol.

L'exposició reflectix la vida quotidiana dels habitants d'Anantapur, en l'estat indi d'Andhra Pradesh, una de les zones més pobres del país en el qual viuen les comunitats més marginals i vulnerables de l'Índia. Esta mostra forma part del programa 'Art al carrer', a través del qual la Fundació La Caixa pretén aproximar l'art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d'exposicions.

L'exposició ha sigut inaugurada per l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; el director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Benidorm, Carlos Colom; la delegada de la Fundació La Caixa a la Comunitat Valenciana, Lourdes Toribio; i la mateixa autora de les fotografies.

Les fotografies podran ser vistes les 24 hores del dia, ja que l'exposició està oberta per a visita lliure, encara que també hi haurà visites guiades per al públic en general. En concret, els dissabtes a les 10 hores es faran en valencià i els diumenges a les 19 hores en castellà. Igualment, s'han programat visites de grups escolars de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores. També s'ha habilitat el telèfon 900-801137 per a demanar hora per a una visita.

L'alcalde Toni Pérez ha recordat en la seua intervenció que durant els últims estius "les fotografies de La Caixa han tingut un gran paper a la ciutat" i s'ha referit a l'exposició recentment inaugurada per a subratllar que "parla de la terra i de somnis, que és el que ha sabut captar Cristina García Rodero, els somnis de les gents de la terra".

El regidor de Cultura, per part seua, ha ressaltat que des de 1999 ja són 16 exposicions de la Fundació La Caixa a Benidorm "que han arribat a més de 280.000 persones". Sobre esta exposició, l'edil ha assenyalat que "mostra la singularitat del món rural a l'Índia i dona veu a les persones que apareixen en les fotografies".

Finalment, l'autora ha incidit en què el seu objectiu amb este treball era "que es vera on treballa la Fundació Vicente Ferrer i on van els diners que reben". Ha precisat que va fer feina "durant quaranta-cinc dies sense parar perquè em sentia molt compromesa". Cristina García també ha detallat les dificultats de actuar en aquell país "però quan es treballa amb obstinació es pot, i també la Fundació Vicente Ferrer fa que s'òbriguen les portes en tots els llocs. Pots vore amb els teus propis ulls com s'ajuda als més necessitats".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Cristina García
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Cristina García
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file