EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

19:55 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez i Antonio Rodes destaquen la formalització d'un full de ruta, la cordialitat de la reunió i la voluntat de les parts i s'insten per a comunicar novetats en 15 dies

Benidorm i l'SPTCV constituïxen la Comissió Mixta del Centre Cultural

14 juny 2022
Comisión mixta centro cultural

La Comissió Mixta de seguiment del Centre Cultural de Benidorm s'ha reunit este dimarts amb la participació del personal tècnic de totes dos institucions i la presència del mateix alcalde de Benidorm, Toni Pérez i del director de l'SPTCV, Antonio Rodes, en una trobada que ha permés avançar en els acords per a posar en marxa les instal·lacions com més prompte millor.

En la reunió s'ha donat a conéixer l'informe de l'estat de les obres i s'han posat sobre la taula les condicions bàsiques per a la recepció de les obres. Totes dos parts han acordat donar-se un termini de quinze dies per a concretar el full de ruta amb tots els detalls que han de marcar la recepció de l'obra.

Al final de la sessió, tant l'alcalde de Benidorm com el director general de l'SPTCV han mostrat la seua satisfacció per la bona marxa de la reunió i han apostat per la col·laboració entre totes dos institucions per a posar este excel·lent edifici a la disposició de la ciutadania com més prompte millor.