EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:06 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El barri es perfila com a centre de les actuacions previstes en l'EDUSI

La nova Extensió Administrativa Municipal, punt de trobada per a veïns i associacions

09 setembre 2021
La nueva Extensión Administrativa Municipal, punto de encuentro para vecinos y asociaciones

'A peu de carrer' la campanya promoguda per la Regidoria de Participació Ciutadana per a promoure la cooperació entre la ciutadania en col·laboració amb el Consell Veïnal, s'ha traslladat este matí a la nova Extensió Administrativa Municipal que ocupa els antics locals de la Casa d'Andalusia al carrer Maravall.

Representants de la majoria de les associacions de la zona han acompanyat a l'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; responsable d'Extensions Administratives, Mónica Gómez; i el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, per un recorregut per les noves oficines en el qual també han participat els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.


L'alcalde de Benidorm ha mostrat als representants veïnals les instal·lacions, obertes des del dilluns al públic que es van adquirir "després que el barri perdera l'antiga Extensió del carrer Llimes per no ajustar-se a la normativa urbanística".


"D'una banda –ha puntualitzat Toni Pérez– els veïns podran realitzar els seus tràmits amb l'administració des del seu barri, sense haver de desplaçar-se a l'Ajuntament" i per un altre, en l'Extensió s'ha creat una Zona EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat), ja que "el barri se situa pràcticament en el centre del projecte".

L'alcalde ha animat als veïns a fer ús de les noves instal·lacions que, una vegada superada la pandèmia "es convertirà en punt de trobada per als veïns i associacions del barri".

Per la seua banda, la vicepresidenta primera del Consell Veïnal, Teresa Garrido ha mostrat la seua alegria per l'entrada en servici de la nova Extensió Administrativa "en primer lloc –ha dit– perquè respon a una petició del Consell Veïnal" que "ha sigut atesa" per l'Ajuntament i "en segon, perquè des que es va tancar la del carrer Llimes, els veïns ho tenien molt difícil per a realitzar els seus tràmits".

És "una molt bona notícia per als veïns i veïnes de Benidorm", ha posat l'accent Garrit, perquè les associacions d'estos carrers cèntrics: Alfredo Corral, plaça d'Espanya, Jaume I, etc. guanyen un lloc "on podran plantejar activitats i trobades socials".

L'Extensió Administrativa del carrer Maravall disposa d'una àmplia sala de reunions que podrà ser compartida per col·lectius veïnals i socials. L'atenció al públic es realitza en estos moments de 8.30 a 14.30 h, amb cita prèvia –com en la resta d'extensions municipals– a causa de la situació sanitària.

Audios relacionados
Corte voz 1 Teresa Garrido
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Teresa Garrido
Audio file