EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

09:43 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Intervals de núvols

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta edició homenatja el músic i fester Andrés Teuler, impulsor del certamen i mort el gener passat

'Any d'Esperança', lema de la marxa mora guanyadora del XX Concurs de Composició de Música Festera 'Vila de Benidorm'

09 setembre 2021
‘Any d’Esperança’, lema de la marcha mora ganadora del XX Concurso de Composición de Música Festera ‘Villa de Benidorm’

El nom de l'autor i el títol definitiu de l'obra es donaran conéixer durant el concert del pròxim 25 de setembre, en el qual s'estrenarà la peça.

'Any d'Esperança' és el lema de la marxa mora guanyadora del XX Concurs de Composició de Música Festera 'Vila de Benidorm'. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat tècnic del certamen, presidit pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, qui ha explicat que "el nom de l'autor i el títol definitiu de l'obra, que segons les bases es reserva l'Ajuntament, es donaran a conéixer el pròxim 25 de setembre, durant el concert del certamen en el qual la Unió Musical de Benidorm estrenarà la peça".

El regidor ha assenyalat que "esta vintena edició és tremendament especial tant per al col·lectiu musical de Benidorm com per al fester, ja que en ella es ret homenatge a Andrés Teuler Martínez, integrant de la Unió Musical i de la Filà Musulmans Tagarinos mort el mes de gener passat i que va ser un dels impulsors d'este Concurs de Composició i mestre de diverses generacions de músics de la nostra ciutat i de la veïna Polop".

Pérez ha recordat que "al certamen convocat enguany en la modalitat de marxa mora es van presentar un total de 23 composicions, xifra rècord del concurs, que han sigut avaluades pel jurat tècnic, compost per professionals de reconeguda trajectòria i molt versats en la música festera".

Concretament, han format part del jurat el director i compositor Rafael Mullor Grau, autor de peces tan conegudes com 'L'ambaixador cristià' i 'Alcoi, escata i destral'; Jaime Ripoll Martins, director de la Societat Filharmònica Alteanense i de la Camerata 'Ars Cantica' de Benidorm, que ha signat més de 40 composicions entre elles 'Als moros vells'; el compositor i director benidormer Juan Antonio Espinosa Zaragoza; i el també músic local Javier Cidrón Ribes.

L'edil de Cultura ha incidit en què el concurs 'Vila de Benidorm' és "una activitat consolidada en l'àmbit de la composició i que després de l'aturada obligada l'any passat per la pandèmia torna amb força enguany". Pérez ha destacat que "al llarg de la seua trajectòria han sorgit d'este certamen un gran nombre d'obres guanyadores i finalistes que s'han sumat als repertoris de bandes de tot el país i que sonen per tota la geografia espanyola en concerts i desfilades".

El premi del Concurs de Composició de Música Festera 'Vila de Benidorm 2021' està dotat de 2.000 euros i un trofeu, que rebrà l'autor de la peça guanyadora durant el concert del pròxim 25 de setembre a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, a les 21.00 hores.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file