EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

08:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Oferix la possibilitat de conéixer i provar vehicles elèctrics, i tindrà lloc del 10 al 12 de setembre en el tram final de l'avinguda d'Europa

Arriba 'BENIMOV 2021', la segona edició de la Fira de Mobilitat Urbana Sostenible de Benidorm

09 setembre 2021
Llega ‘BENIMOV 2021’, la segunda edición de la Feria de Movilidad Urbana Sostenible de Benidorm

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Benidorm, l'Associació Independent de Comerciants (AICO) i la consultora Chance & Choices organitzen, del 10 al 12 de setembre, la segona edició de la Fira de Mobilitat Urbana Sostenible de Benidorm, 'BENIMOV 2021'.

L'esdeveniment, que va celebrar la seua primera edició en 2019 amb un èxit rotund i gran projecció en l'àmbit nacional, permetrà als assistents conéixer de primera mà i provar una àmplia gamma de vehicles elèctrics i híbrids, un dels pilars per a reduir les emissions de CO₂ i garantir una mobilitat sostenible, especialment necessària en nuclis urbans. El moment és idoni per a un aparador d'este nivell, ja que en pocs dies se celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat.

En la presentació de l'esdeveniment, el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha insistit en el treball de l'Ajuntament "en favor del medi ambient, el transport sostenible i la reducció d'emissions de gasos contaminants". El regidor ha reivindicat la creació de l'emmallat ciclista "amb més de 100 quilòmetres de carril-bici", així com "l'estímul de l'ús d'energies alternatives o l'educació i informació als jóvens".

L'edil també ha destacat que el vehicle elèctric "és el futur i cal ensenyar-li'l a la gent".
L'organització ha preparat per a esta edició una exposició amb diverses marques (Ford, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Seat, Cupra, Renault, Audi i Ford), on els visitants podran conéixer el funcionament i els detalls tècnics de les diferents marques, a més realitzar proves de vehicles elèctrics per un circuit urbà temporal (CUT), amb més d'una vintena de cotxes per a conéixer esta tecnologia, "que ha arribat per a quedar-se, fomentant una mobilitat més neta i eficient, i així combatre al canvi climatic" ha afegit González de Zárate.

El representant de la consultora Chance & Choices, Antonio Pérez, ha comparat la fira actual amb la celebrada fa dos anys en destacar que "llavors teníem tres patrocinadors i demà comptem amb huit marques i més de 20 vehicles". Això, ha agregat "és un indicador de la velocitat d'este canvi, que anirà molt de pressa".

En eixe sentit, Pérez ha subratllat el "sentit de l'anticipació" que ha tingut Benidorm a l'hora d'apostar per les polítiques sostenibles i va destacar dos conceptes nous."D'una banda, el carril bici pel centre de la calçada i pintar-los de roig, que té un efecte psicològic que fa que els conductors no el toquen. I d'altra banda, l'anticipació en les emissions zero de CO₂".

Per part seua, Juan José Camarasa, secretari d'AICO, ha posat de manifest l'aposta de l'associació de comerciants per esta mena d'esdeveniments "perquè s'atrauen possibles clients que visiten la ciutat, passegen, consumixen i compren en els nostres establiments".

BENIMOV es localitzarà en el tram final de l'avinguda d'Europa, entre l'avinguda del Mediterrani i l'avinguda de Madrid, on hi haurà set estands, amb hall de recepció i visita, zona d'estacionament per a vehicles de prova, banderola d'accessos i control d'aforament, seguint en tot moment les normes i protocol anti COVID.

La inauguració tindrà lloc demà divendres a les 12.00 hores i la fira romandrà oberta fins a les 21 hores. El dissabte 11 i el diumenge 12 l'horari serà d'11.00 a 14.30 h i de 17.00 a 21.00 h.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Juanjo Camarasa
Audio file