EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

15:24 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Mediterranean Coast Challenger es nadarà per primera vegada en aigües de Benidorm

26 setembre 2017
La Mediterranean Coast Challenger se nadará por primera vez en aguas de Benidorm

Entre els participants en esta prova de la Copa d'Espanya en Aigües Obertes, l'equip Olímpic Espanyol de Natació i el benidormer Miguel Bou, al capdamunt de la classificació

Benidorm serà seu de la primera edició de la Mediterranean Coast Challenger, una travessia nadant que tindrà lloc dissabte que ve, 30 de setembre en aigües de la Badia. Així ho ha anunciat este matí el regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, en compareixença davant els mitjans de comunicació. L'edil ha estat acompanyat per l'entrenador de l'equip nacional olímpic, Ricardo Barreda, i el director i la coordinadora de l'esdeveniment, Ricardo Barreda i Sara Soler.

La primera prova que tindrà lloc serà la 'Travessia Mediterranean Pro', que recorrerà 10 km entre la platja del Mal Pas i l'Illa de Benidorm, a les 8.00 del matí. La segona serà la 'Travesia Mediterranean' de 5,5 km, en aigües entre l'Illa i la platja del Mal Pas. Sobre esta prova, Cabrillo ha puntualitzat que serà "l'última prova de la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes de la Real Federació Espanyola de Natació", on a més participarà el benidormer Miguel Bou, del Club Anibe, actual líder de la classificació.

A les 11.00 del matí la Mediterranean Coast Challenger continuarà amb la 'Travessia Popular', de 2 km, amb eixida a les 11.00 del matí que es disputarà entre les platges de Llevant i Mal Pas. Finalment, a les 11.45 es donarà l'eixida a la 'Travessia Mini Mediterranean' d'aproximadament 500 metres.

Qualsevol persona que ho desitge, tinga les aptituds, i siga major de 16 anys podrà participar en esta competició. A més, els nadadors amb diversitat funcional poden inscriure's "tant en la Popular com en la Mediterranean", ha subratllat Arturo Cabrillo qui també ha matisat que "serà obligatòria la utilització del neopré si la temperatura de l'aigua és inferior als 15°", encara que s'ha mostrat confiat en la previsió meteorològica que anuncia "un temps fantàstic" per al dissabte.

Per la seua banda, Ricardo Barreda ha assenyalat que la Copa d'Espanya es compon de 15 etapes que finalitzen esta setmana. Els nadadors han d'emplenar quatre com a mínim i una de les tres obligatòria, de les quals "una és la final -ha dit entrenador de l'equip nacional olímpic-, una altra el Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes que es va nadar a Banyoles (Girona) al juny; i una altra és l'Etapa Plus de mitjan estiu a Benicarló (Castelló).

A pesar que el termini per a la inscripció formalment està tancat, des de l'organització han apuntat que demà, dimecres, es tornarà a obrir perquè puguen inscriure's les persones que ho desitgen. Es pot ampliar la informació en http://www.mediterraneancoastchallenge.com/.