EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

23:00 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm guarda un minut de silenci en protesta per l'assassinat d'una dona a Cartagena

26 setembre 2017
Benidorm guarda un minuto de silencio en protesta por el asesinato de una mujer en Cartagena

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en memòria de l'última víctima de la violència de gènere al nostre país. Amb la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, i la regidora d'Igualtat al capdavant, Paquita Ripoll, al costat de representants dels diferents grups polítics, funcionaris i veïns, la ciutat ha tornat a demostrar la seua solidaritat amb les víctimes i el seu rebuig frontal a esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima tenia solament 20 anys. El suposat assassí i exparella, 22. Tots dos residents a Cartagena (Múrcia). Es dóna la circumstància que la dona havia denunciat tan sols una hora abans al seu agressor per maltractaments. La regidora d'Igualtat, Paquita Ripoll, ha lamentat i condemnat amb energia este succés i ha apostat pel "treball conjunt de tots i totes per a acabar d'una vegada per sempre amb la violència masclista". Ripoll també ha recordat l'existència del nombre gratuït d'atenció a les víctimes, el 016 que no deixa rastre en la factura del telèfon.

Amb esta ja són 37 les dones víctimes de la violència de gènere a Espanya enguany, que podrien ascendir a 40 si es confirmaren tres casos que s'estan encara investigant. Per esta causa han quedat orfes 18 menors d'edat.