EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

22:09 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'ICTE premia a la cadena hotelera RH de Benidorm

La DTI de Benidorm renova la seua Q de qualitat

21 gener 2022
Toni Pérez recibe el reconocimiento de la ministra de Turismo, Reyes Maroto.
Toni Pérez recibe el reconocimiento de la ministra de Turismo, Reyes Maroto.

Tres anys després de convertir-se en la primera Destinació Turística Intel·ligent (DTI) certificada del món, Benidorm ha renovat la Marca Q de Qualitat que concedix l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). L'alcalde, Toni Pérez, va rebre ahir este reconeixement durant la Nit Q organitzada per l'ICTE en el Palau de Cristall de Cibeles i que va comptar amb la presència de la ministra de Turisme, Reyes Maroto.

Toni Pérez ha explicat que "amb  esta renovació, l'ICTE certifica que Benidorm no sols continua complint amb els exigents estàndards de qualitat que regix la norma UNE 178501 de Destinacions Turístiques Intel·ligents, havent superat les auditories, sinó que a més ha avançat en els indicadors i assoliments marcats". L'alcalde ha agraït "la implicació de l'Ens Gestor DTI, de Visit Benidorm i del personal dels diferents departaments municipals per a aconseguir gradualment estos objectius i afermar a Benidorm com a referent mundial en intel·ligència turística".

Però a més d'este reconeixement a la ciutat, Benidorm també va estar anit present en la Nit Q de la mà de la cadena hotelera RH, que va rebre el Premi Q pel seu compromís amb la qualitat.
També van obtindre un reconeixement Q de Qualitat l'Oficina Central de Turisme de Benidorm i la patronal hotelera Hosbec.