EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

22:48 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta activitat se celebra des de fa diverses dècades per a recaptar fons per a les festes de novembre

La Comissió de Festes Majors Patronals celebra este dissabte la tradicional Marató de l'Euro

29 agost 2018
La Comissió de Festes Majors Patronals celebra este sábado el tradicional Maratón del Euro

La Comissió de Festes Majors Patronals celebra este dissabte, 1 de setembre, la tradicional Marató de l'Euro, una iniciativa instaurada a principis dels anys 90 per a recaptar fons de cara a les festes de novembre. El regidor de Festes, Jesús Carrobles, i el president de la Comissió, Paco Marín, han explicat hui que la Marató s'inaugurarà a les 11.00 hores i que la cinta sobre la qual es dipositaran les monedes d'un euro partirà de la Palmera per a recórrer el Passeig de la Carretera. En este mateix punt, la Comissió instal·larà una barra amb entrepans i begudes a preus populars.

El regidor de Festes ha recordat que la dinàmica d'esta iniciativa és "a través de donatius d'un euro, que es col·loquen sobre una cinta disposada en el sòl, cobrir la distància més gran possible" del Passeig de la Carretera.

Carrobles ha animat a residents i turistes a participar d'este esdeveniment, "un dels molts que organitza la Comissió al llarg de l'any per a recaptar fons"; i s'ha mostrat convençut que amb la col·laboració de tots esta edició repetirà "l'èxit" d'anys anteriors.

El president de la Comissió, per la seua banda ha indicat que els majorals esperen poder batre els registres d'anys anteriors, i ha assenyalat que com sol ser tradicional "les reines i dames" recorreran "els voltants" per a incentivar la participació.