EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

00:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha subvencionat el 100% del cost de la seua participació a 16 alumnes

Diploma per als 87 xiquets de Primària que han participat en el Programa de Suport Educatiu d'Estiu

29 agost 2018
Diploma para los 87 niños de Primaria que han participado en el Programa de Apoyo Educativo de Verano

El Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV) s'ha clausurat este matí amb el lliurament de diplomes als seus 87 integrants en un acte que ha tingut lloc en la Casa del Fester i que ha comptat amb la participació de l'Alcalde, Toni Pérez (qui també ostenta les competències en Educació), i de la regidora de Joventut i Infància, Ana Pellicer.

Toni Pérez, abans de repartir els certificats, s'ha dirigit als xiquets i els ha dit que han "aprofitat l'estiu millor que ningú" perquè a alumnes "amb alguna assignatura cuetejant se'ls ha ajudat a començar el curs que ve millor i els que anaven molt bé han dedicat algunes hores d'este estiu a aprendre encara més". Davant els menuts, familiars i professors, l'alcalde ha posat l'accent que esta és "l'educació que som capaces d'oferir amb uns recursos municipals al 100% perquè els xiquets i xiquetes de Benidorm tinguen un futur més prometedor".

El PAEV 2018 s'ha impartit en el CEIP 'Leonor Canalejas' des del 5 de juliol fins hui, 29 d'agost, de dilluns a divendres. "Un col·legi cèntric —ha subratllat Toni Pérez— que ens permet que arriben xics i xiques de tot Benidorm i de manera equidistant". L'alcalde també ha incidit que les aules este col·legi estan dotades d'aire condicionat, gràcies a la inversió municipal realitzada en ell el 2016 perquè les classes es pogueren realitzar amb normalitat, malgrat les altes temperatures estivals.

Les activitats s'han dividit en dos sessions d'una hora dedicades al suport o reforç en matemàtiques, llengua castellana, valencià i anglés. També s'han establit dos torns horaris. En el primer, de 9.00 a 11.00 hores, han participat xiquets de Segon, Quart i Cinqué de Primària. En el segon, d'11.30 a 13.30, estudiants de Primer, Tercer i Sisé.

El PAEV és una iniciativa de la Regidoria d'Educació que pretén proporcionar suport als estudiants de Primària que no han aconseguit els objectius en el curs recentment finalitzat i també als qui, havent-los superat, volen reforçar els seus coneixements aprofitant el període vacacional. L'activitat està subvencionada per l'Ajuntament de Benidorm que posa a la disposició de xiquets i famílies l'equip docent professional, els materials i també les instal·lacions. En l'edició d'enguany, gràcies als programes de promoció a l'ocupació juvenil en el qual ha participat l'Ajuntament, s'ha pogut reforçar l'equip docent amb la contractació de tres mestres.