EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

12:10 PM

HORA BENIDORM

10ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La jornada va transcórrer enmig d'un gran ambient d'esportivitat i integració entre tots els assistents

La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull el Torneig Provincial de Petanca organitzat pel Centre Doble Amor

21 octubre 2022
La Ciudad Deportiva ‘Guillermo Amor’ acoge el Torneo Provincial de Petanca organizado por el Centro Doble Amor

La Ciutat Esportiva Guillermo Amor va acollir ahir una de les fases prèvies del Campionat de Petanca Nivell II, que es va celebrar en les pistes del Club Petanca Platges de Benidorm, en ser la ciutat una de les tres seus triades.

L'esdeveniment esportiu va ser organitzat pel Centre Ocupacional Doble Amor i va tindre la presència de jugadors d'altres centres ocupacionals de la província com el C.O. Sant Rafael, de Santa Faz; C.O. Sant Joan; C.O. Maigmó, de Sant Vicent; C.O. Sense Barreres, de Petrer; C.O. Terramar, d'Alacant i C.O. Doble Amor Benidorm.

De manera paral·lela a este esdeveniment es van disputar també altres competicions a Almoradí i Asp i de totes elles eixiran els sis equips que disputaran la fase final del campionat.

La jornada esportiva va transcórrer enmig d'un gran ambient d'esportivitat i integració entre tots els assistents, amb la companyonia com a protagonista. Les partides van ser molt disputades i van compartir experiències relacionades amb la pràctica esportiva.

Al final de la competició, el Centre Doble Amor va oferir una 'picaeta' als assistents, amb la presència de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i el director del centre, Luis Alfonso Muñoz, que van fer lliurament dels diplomes de passada a la final per als equips de Sant Joan i Sense Barreres, i diplomes de participació per a la resta de centres participants.