EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

16:12 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat es desenvoluparà del 24 al 26 de novembre i de l'1 al 3 de desembre

La Regidoria de Joventut organitza un curs de Tècniques de Primers Auxilis

21 octubre 2022
La Concejalía de Juventud organiza un curso de Técnicas de Primeros Auxilios

La Regidoria de Joventut ha informat de la pròxima realització d'un curs de Tècniques de Primers Auxilis que es desenvoluparà del 24 al 26 de novembre i de l'1 al 3 de desembre. Les classes tindran lloc dijous i divendres de 17 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 i de 16 a 18 hores. La duració és de 30 hores. El preu de la matrícula serà de 30 euros.

El curs té per objectiu dotar dels coneixements necessaris per a poder actuar en cas d'emergència i atendre les víctimes, aplicant primers auxilis, emergents i no emergents, en el seu entorn quotidià. Es dirigix a personal civil, monitors, personal de seguretat i altres que despleguen el seu treball amb la ciutadania. La formació s'encamina a adquirir els fonaments, destreses i actituds necessàries per al maneig d'equips de RCP bàsica.

Convé recordar que este curs atorga puntuació addicional per a oposicions públiques que valoren este tipus de coneixements, en aconseguir les 15 hores de duració. L'Ajuntament, a més, expedix un certificat d'haver superat el curs.

Els continguts del mateix es dividixen en cinc blocs. El primer d'ells abordarà el concepte de primers auxilis i els seus tipus, els principis bàsics i generals i la valoració primària i secundària i l'exploració de signes vitals. El segon bloc versarà sobre les urgències mèdiques. El tercer sobre les ferides, hemorràgies, enverinaments, intoxicacions, hemopatologies, accidents domèstics, lesions per éssers vius o parts d'urgència. El quart bloc aportarà coneixements sobre accidents en la via pública, traumatismes i tècniques de mobilització i immobilització i l'últim bloc abordarà el Suport Vital Bàsic, la reanimació cardiopulmonar en adults i xiquets i les obstruccions de les vies aèries.

Els interessats a obtindre més informació i per a formalitzar les inscripcions hauran de dirigir-se al Centre d'Informació Juvenil de Benidorm.