EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

00:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'accés serà gratuït prèvia inscripció i es desenvoluparà els dies 15, 16 i 17 d'octubre

Joventut convoca el Benidorm Games Event

14 setembre 2021
Benidorm Game Event

Joventut fa l'ullet als més majors amb la «Zona Retro» de jocs vintage.

La Regidoria de Joventut convoca per als dies 15, 16 i 17 d'octubre la primera edició de Benidorm Games Event, esdeveniment tecnològic que promou l'oci alternatiu i la formació. Es desenvoluparà en el Carrer de la Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm i comptarà amb una zona d'acampada. Així ho ha anunciat hui el regidor responsable de l'àrea, Jaime Jesús Pérez.

L'edil ha precisat que les activitats es desenvoluparan el divendres 15 des de les 16.00 a les 24.00 hores i dissabte i diumenge, 16 i 17, des de les 12.00 fins a la mitjanit. La inscripció al Benidorm Games Event és gratuïta, si bé, limitada a l'aforament. "Les persones interessades –ha assenyalat Pérez– hauran de facilitar el seu nom i DNI i els menors, hauran de portar autorització" dels seus pares o tutors.

L'accés a les activitats és lliure, si bé "per a participar en alguns tornejos" serà necessari indicar-lo a l'organització, així com si s'utilitzaran algun ordinador o videoconsola pròpia o la zona d'acampada.

Jaime Jesús Pérez ha explicat que es comptarà amb diferents àrees diferenciades. Una d'elles, la Zona Lliure "comptarà amb llocs per a PS4, Xbox One X i perifèrics de realitat virtual". La Zona Land habilitarà "50 llocs preparats per als usuaris que acudisquen amb els seus dispositius".

Una de les novetats que oferirà el Benidorm Games Event serà la Zona Retro de "jocs vintage", pensada per a la gent més major "que enyora jugar amb els videojocs de tota la vida" puga gaudir també de l'esdeveniment tecnològic.

El regidor ha explicat que s'ha habilitat "la zona contigua a l'edifici per a totes les persones que volen muntar la seua tenda de campanya", sempre "guardant totes les mesures de seguretat" i ha incidit en l'aplicació, durant tot el temps que dure l'esdeveniment, del protocol dictat per les autoritats sanitàries.

Jaime Jesús Pérez ha animat a tota "la gent de Benidorm, comarca i província" a participar en el Benidorm Games Event i "gaudir dels millors videojocs". Així mateix ha indicat que les persones interessades poden trobar tota la informació relativa en la web municipal (www.benidorm.org), xarxes socials de la Regidoria o en el Centre d'Informació Juvenil situat en els baixos de l'Ajuntament.

Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 5
Audio file