EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

13:53 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Núvol con tormenta

N 30km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

85%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa va nàixer de l'acord entre Ajuntament, entitats empresarials i pàrquings, i assolix quasi 1.800 places

Benidorm amplia fins a final d'any l'hora gratuïta en sis 'pàrquings' per consumir en el comerç, oci i hostaleria de la ciutat

14 setembre 2021
Benidorm mas cerca

L'aparcament dels cinemes Colci també suma les seues 264 places a la campanya '#BenidormMásCerca'.

Benidorm ampliarà fins a final d'any la iniciativa '#BenidormMásCerca', que oferix la primera hora d'aparcament gratuït en sis 'pàrquings' a les persones que consumisquen més de 20 euros en establiments comercials, d'oci, restauració i hostaleria de la ciutat. El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, i Álex Frattini, en representació de les associacions empresarials, han recordat que el programa '#BenidormMásCerca' cerca "fomentar el consum i la reactivació econòmica de Benidorm, afavorint l'aparcament, sobretot en la zona centre".

A esta campanya també s'ha sumat el pàrquing dels cinemes Colci, que incrementa l'oferta existent en 264 places més.

González de Zárate ha agraït als 'pàrquings' que es van adherir a esta campanya que hagen posat a la disposició de la ciutat "tal quantitat de places d'estacionament", sobretot "si tenim en compte que algun signa ocupacions per damunt del 90% durant els caps de setmana".
Per la seua banda, Frattini ha explicat que '#BenidormMásCerca' va sorgir "del treball conjunt i acord entre l'Ajuntament, les entitats empresarials i cinc pàrquings de la ciutat", i assolix "quasi 1.800 places d'aparcament". Concretament, s'inclouen en esta iniciativa els quatre pàrquings públics de la ciutat -Aigüera, Tomás Ortuño, Mercat i l'Ametlla de Mar– i dos privats –Russafa i Cinemes Colci–, la qual cosa es traduïx en cinc opcions d'estacionament en la zona centre i una en el Racó de l'Oix.

"Seguirem fins a final de desembre després d'arribar a un acord entre totes les parts" ha assenyalat Frattini, que ha considerat que es tracta d'"una molt bona iniciativa per a atraure el veí de la comarca, que tindrà una hora gratuïta i podrà passar un dia o diverses hores i gastar en comerços i restauració".

Per la seua banda, González de Zárate ha agraït als 'pàrquings' que es van adherir a esta campanya que hagen posat a la disposició de la ciutat "tal quantitat de places d'estacionament", sobretot "si tenim en compte que algun signa ocupacions per damunt del 90% durant els caps de setmana".

"Un bon servici a cost zero per a tots" ha continuat l'edil "que mostra el missatge que Benidorm està obert i que tots poden vindre a la ciutat, aparcar tranquil·lament en les 1.800 places i gaudir".

També l'associació de comerciants, AICO, ha subratllat que és "una campanya molt important per al comerç local" i el seu secretari Juan José Camarasa ha convidat "a veïns i persones de la comarca a conéixer i visitar els nostres establiments".

A més de la gratuïtat de la primera hora d'aparcament, '#BenidormMásCerca' també inclou altres accions com va ser "la instal·lació de 10.000 cartells informatius de la campanya" i altres 15 cartells direccionals que "marquen el recorregut des de les principals entrades a Benidorm fins als aparcaments adherits", i en els quals també s'informa sobre la ubicació de les platges, zones comercials, d'oci i restauració i altres punts d'interés. També s'han instal·lat tres pals publicitaris i pantalles en les tres principals entrades a la ciutat –en les avingudes Joan Pau II, Beniardà i Comunitat Europea–, en les quals s'exhibix informació sobre la campanya i vídeos promocionals de la destinació.

Operativa per a obtindre la primera hora gratuïta en els pàrquings

Per a beneficiar-se de la primera hora d'estacionament gratuïta en els pàrquings de l'Aigüera, Tomás Ortuño, Mercat, Russafa, Colci i l'Ametlla de Mar n'hi ha prou amb presentar a l'entrada el tiquet que confirme el consum de més de 20 euros en comerços, bars, cafeteries, restaurants o locals d'oci de Benidorm.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Alex Frattini - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Juan José Camarasa - Corte 4
Audio file