EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

14:34 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Núvol con tormenta

N 30km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

85%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Corporació i veïns guarden un minut de silenci en memòria de la dona assassinada presumptament per la seua parella

Benidorm condemna l'últim crim masclista ocorregut ahir a la Vila Joiosa

14 setembre 2021
Minuto de silencio

La ciutat de Benidorm ha condemnat hui l'últim crim masclista, registrat ahir en la veïna localitat de la Vila Joiosa, on una dona de quaranta anys va ser degollada presumptament pel seu marit, que després es va llevar la vida llançant-se al buit. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, ha presidit hui en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya una concentració silenciosa en memòria de la víctima, amb la qual membres de la Corporació i veïns han volgut mostrar la seua repulsa davant este nou assassinat.

Amb este nou crim són ja 34 les dones assassinades a Espanya per les seues parelles o exparelles en el que va de 2021. La xifra s'eleva a 1.112 dones des de 2003, any en què es van començar a comptabilitzar les morts per violència de gènere.

Des de la Regidoria d'Igualtat han recordat que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, insistix que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.