EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

16:31 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez agraïx l'aposta per la ciutat i el sector turístic, destaca el compromís del grup de pacients i innovació tecnològica i la complementarietat de la sanitat pública i privada

IMED Levante presenta l'ampliació del seu hospital a Benidorm, que duplicarà la seua capacitat assistencial

15 juny 2022
IMED Levante presenta la ampliación de su hospital en Benidorm, que duplicará su capacidad asistencial

El conseller delegat del Grup IMED assenyala una inversió de 24 milions d'euros i que les obres culminaran en el primer trimestre de 2023.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de membres de la Corporació, ha assistit este matí a l'acte de presentació del nou edifici, annex, de l'Hospital IMED Levante que duplicarà la seua capacitat assistencial i ho convertirà en l'hospital privat més gran de la província.

Pérez ha felicitat el grup "per l'esforç en esta ampliació" i s'ha congratulat que siga a Benidorm, on va nàixer en 2004 el projecte, on executen una inversió de 24 milions d'euros. lMED ha consolidat ja 9 centres sanitaris en les principals ciutats de la Comunitat Valenciana i Múrcia "així com en les grans destinacions turístiques de la província".

A Benidorm, va dir l'alcalde, IMED Llevant "ha donat moltes satisfaccions" i, sobretot, "ha prestat una atenció exquisida a milers i milers de persones". Va assenyalar Pérez "el gran esforç de gestió urbanística perquè tot això es faça realitat i que arribe dins del termini i en la forma escaient" perquè Benidorm oferisca una cartera de serveis en l'àmbit sanitari "incrementada i millorada, arribant a l'excel·lència". El centre hospitalari de 2004, va dir l'alcalde Toni Pérez, "ha donat una gran marca en l'atenció sanitària a Benidorm, la província, la Comunitat Valenciana i Múrcia. Forjant "una marca referent".

Pérez va destacar que "al Grup IMED li agrada cuidar a les persones i a Benidorm li agrada cuidar a les persones i cuidar als que cuiden a les persones", passant a recordar la col·laboració viscuda des de l'inici de la pandèmia on es va reivindicar "la complementarietat dels servicis sanitaris" de la sanitat pública i de la sanitat privada que va possibilitar a Benidorm l'oportunitat de "disposar d'una millor atenció i de primer nivell".

Benidorm va reconéixer l'esforç de l'IMED Llevant en les persones de la directora d'infermeria i el director mèdic, representació dels qui havien estat en primera línia prestant ajuda al sistema sanitari.

"Vau ser respir", va assenyalar Toni Pérez, "d'un sistema que possiblement no podia atendre'l tot a Benidorm i la comarca; Transitem una necessitat d'atenció que desbordava qualsevol presagi".

"Com seria la percepció d'este Benidorm –es va preguntar l'alcalde– si no tinguérem la possibilitat de disposar de la gran família IMED i del servici que oferiu de manera excel·lent". Es tracta, va concloure "d'esponjar allò al fet que tots tenim dret sense oblidar que tots contribuïm al fet que es genere un gran sistema públic sanitari".

Ángel Gómez, conseller delegat de Grup IMED va exposar el capítol d'actuacions que comporta l'ampliació, valorada en quasi 24 milions d'euros que suposarà ampliar en 4 els quiròfans de cirurgia ambulatòria, amb zona de despertar, 80 consultes externes, zona de formació i millores en els serveis de Pediatria, Ginecologia i Radioteràpia, remodelant Zona d'Urgències i UCI.

Gómez va destacar que el model IMED Levante, consolidat i contrastat, ha sigut replicat pel Grup en totes les seues noves unitats, destacant que l'aprés a Benidorm que ha consolidat la cultura d'organització del grup, sent el coneixement, el valor més destacat, al compàs de capacitat, adaptació, autoexigència i cultura de l'esforç.

En estos díhuit anys, IMED Levante ha atés a més de mig milió de pacients i 600.000 urgències; milió i mig de consultes i 90.000 cirurgies realitzades.

IMED Levante presenta la ampliación de su hospital en Benidorm, que duplicará su capacidad asistencial
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file