EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

07:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La regidora d'Esports els emplaça a la vint-i-huitena edició i mostra la seua admiració per tots els participants

El madrileny Méndez Manturiano gana el XXVII *Open d'Escacs per a cecs de Benidorm

15 juny 2022
XXVII Open de Ajedrez para ciegos.
XXVII Open de Ajedrez para ciegos.

Quaranta-nou jugadors d'escacs s'han donat cita, del 9 al 16 de juny a Benidorm per a disputar el XXVII Open d'Escacs per a cecs, amb l'aval del Grup Social ONCE i la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC).

Després de la disputa d'una cenyidíssima partida final, el madrileny Miguel Eduardo Méndez Manturiano s'ha proclamat vencedor, quedant en segon i tercer lloc de la taula classificatòria Albert Olivera Gutiérrez i Manuel Pimienta Sánchez. Carmen Lago Carballo també va ser guardonada com a primera dona en el rànquing de l'Open de Benidorm.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, va destacar el suport de l'Ajuntament de Benidorm als esports de persones amb diversitat funcional, els va instar a tornar a Benidorm en la pròxima edició i va mostrar la seua admiració per tots els participants.

Des de la Federació, el comité organitzador i la Delegació de l'ONCE a Benidorm es va entregar una placa a l'ajuntament de Benidorm agraint-li el suport a esta iniciativa esportiva.

Al costat de la regidora Cebreros van entregar els premis Gema León, secretària general de FEDC, Anabel Morente, delegada ONCE Benidorm i Ana Pellicer, primer tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Benidorm. Van assistir al mateix la regidora de Medi Ambient, Sanitat i Platges, Mónica Gómez, i l'edil Juan Balastegui.