EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:33 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant dos jornades, un centenar d'estudiants de 1r i 2n de l'ESO repassen coneixements de càlcul i aprenen passatges i anècdotes de la història de Benidorm

Alumnat de l'IES Bernat de Sarrià realitza una gimcana matemàtica pels carrers i places del Barri anti

15 juny 2022
Imagen del circuito de la Yicana.

La Biblioteca municipal fa lliurament als participants de motxilles, quaderns i marca pàgines.

Durant dos dies, els carrers i places del Barri antic de Benidorm es convertixen en un circuit de proves per a l'alumnat de 1r i 2n de l'ESO de l'IES Bernat de Sarrià que participa en la gimcana matemàtica organitzada pel centre educatiu. Una activitat que servix als estudiants per a repassar els coneixements matemàtics i de càlcul que han aprés en l'últim tram del curs escolar, però també per a descobrir passatges i anècdotes de la història de Benidorm.

Al llarg d'este matí, i amb una tauleta, un quadern i un metre per grup, mig centenar d'estudiants de tots dos cursos s'han enfrontat al voltant d'una desena de proves dissenyades pel professorat, en les quals han hagut de calcular àrees i volums d'alguns elements de la via pública.

Les operacions matemàtiques s'han combinat amb episodis del passat recent i no tan recent de Benidorm com l'arribada de la llum elèctrica, la irrupció del biquini a les platges, les incursions dels pirates, el naixement del Castell o la història que amaguen els seus canons. Demà dijous, dia 16, un altre mig centenar d'estudiants prendrà el relleu.

Des de la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural, que dirigix Ana Pellicer, s'ha col·laborat amb esta iniciativa educativa entregant als participants motxilles de la Biblioteca, marca pàgines i quaderns del Museu Boca del Calvari.

Alumnos que participan en la yincana matemática.