EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

20:23 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La intervención afectará al tram La intervenció afectarà el tram entre Alfonso Puchades i el carrer Relleu i tindrà un pressupost de 272.279,50 euroso entre Alfonso Puchades y la calle Relleu y tendrá un presupuesto de 272.279,50 euros

Benidorm inicia la licitació de la millora de la mobilitat i accessibilitat en l'avinguda Beniardà

15 juny 2022
Avenida de Beniardá.

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat l'inici de la licitació de l'actuació de millora de l'accessibilitat de l'avinguda Beniardà, una obra que afectarà el tram comprés entre l'avinguda Alfonso Puchades i el carrer Relleu i que comptarà amb un pressupost de 272.259,50 euros.

L'obra s'emmarca en el Pla d'Accessibilitat Universal de Benidorm i en el d'Accessibilitat Turística, que tenen com a objectiu que Benidorm avance en el seu concepte de ciutat com a espai per a la convivència. El regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha explicat sobre este tema que amb esta mena d'intervencions "pretenem crear entorns utilitzables i practicables per totes les persones en condicions de seguretat, comoditat i de la forma més autònoma i natural possible".

En este cas, els treballs perseguixen millorar les condicions de mobilitat i accessibilitat en l'avinguda "per a garantir la seguretat i comoditat dels vianants de les voreres d'esta via". Una actuació similar a unes altres que s'han executat en la mateixa avinguda fa alguns mesos, com la que va comprendre el tram entre els carrers Goya i Alcalá. A més, se suma a altres obres de millora en el barri, com les executades al carrer estació entre de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI).

González de Zárate ha recordat que l'Ajuntament "duu a terme des de fa alguns anys una política d'accessibilitat amb la finalitat d'adequar els espais públics urbans a persones que tinguen qualsevol discapacitat". Per això, ha continuat, "hem implantat sistemes de guiat, plataformes úniques o avisos acústics per a persones sordcegues en semàfors, entre altres actuacions".

A més, l'edil ha precisat que el Pla d'Accessibilitat Universal aprovat en 2019 "ja preveia l'adequació dels espais viaris municipals perquè foren accessibles especialment per a persones amb discapacitat motriu o visual", alguna cosa que també es posa de manifest en el Pla d'Accessibilitat Turística aprovat després.

"Això és el que estem fent amb totes estes intervencions que duem a terme als carrers perquè l'accessibilitat total i la millora de la mobilitat ha sigut la nostra principal aposta" ha afirmat González de Zárate, que ha incidit respecte a l'obra en l'avinguda Beniardà que "l'objectiu és haver completat la renovació de tota l'avinguda i la seua escena urbana abans de finalitzar enguany".

El regidor, finalment, ha subratllat que els treballs coincidiran en el temps amb l'obra del soterrament del pas a nivell del TRAM, "per a minimitzar molèsties". "Estem realitzant una planificació de tall total de cotxes en l'avinguda i d'ací a poc temps donarem tots els detalls quan estiga finalitzada" ha finalitzat.

Avenida de Beniardá.
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file