EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

01:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra fotogràfica s'inaugura este dissabte i reunix mig centenar de protagonistes "en representació de totes les dones de Benidorm"

Homenatge a la dona de Benidorm, la nova proposta de Patrimoni Històric en els espais d'art urbà

03 març 2022
Exposición

La Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural inaugura este dissabte, 5 de març, l'exposició 'Dones', una mostra fotogràfica que s'exhibirà en tots els espais d'art urbà de la ciutat i que és "un homenatge a la dona de Benidorm; a la dona emprenedora, valenta, solidària, pionera; a la dona del Benidorm de hui", tal com ha assenyalat l'edil de l'àrea, Ana Pellicer.

La mostra està composta "pels retrats en blanc i negre de 50 dones que ens venen a representar a totes" i que "han aconseguit una rellevància i reconeixement local o més enllà de la nostra ciutat per la seua trajectòria professional o per la seua labor altruista".

Entre les protagonistes de la mostra "hi ha dones de la hoteleria, de l'hostaleria, del comerç, de la ciència, de la funció pública, de les arts i la cultura, de la medicina, de moviments socials, dels Cossos i Forces de Seguretat, del món de la comunicació, de l'esport, de la política i un llarg etcètera", ha apuntat Pellicer, qui ha subratllat que "no estan totes les que són, però sí que són totes les que estan".

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural ha detallat que "estos 50 retrats estan signats pel fotògraf alacantí Iván Carbonell, que s'ha bolcat en este projecte des del minut un i que ha sabut captar i transmetre a la perfecció el sentit d'este homenatge".

Sorgida dins de la iniciativa 'Benidorm Exposa' i enquadrada en la programació pel Dia Internacional de la Dona, 'Dones' es podrà vore a partir del dissabte en els espais d'art urbà Els Tolls, El Carrasco, El Pont, El Campo i Ponent. L'edil ha incidit en què "la configuració d'estos espais expositius a l'aire lliure amb opis retroil·luminats fan que l'espectador puga gaudir de la mostra tant durant el dia com a la nit, vivint així una experiència diferent d'una mateixa exposició".

Pellicer ha animat a la ciutadania "a acompanyar-nos en el recorregut que, al costat de les protagonistes, farem este dissabte pels diferents espais d'art urbà". El punt d'inici serà l'Espai d'Art Urbà Els Tolls, a les 10.00 hores. A continuació es visitaran els espai d'art urbà El Carrasco (10.30 hores) i El Pont (10.45 hores). Posteriorment, a les 12.30 hores està previst visitar l'Espai d'Art Urbà El Campo, i acabar el recorregut en Ponent (12.45 hores, des de la confluència de les avingudes Jaume I i Armada Espanyola).

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Ana Pellicer
Audio file