EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

16:21 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es desenvoluparà els dies 8 i 9 de març i s'emmarca en els objectius del Pla d'Accessibilitat Universal de l'Ajuntament de Benidorm i en ella col·labora Predif

Benidorm programa la seua segona acció formativa de l'Aposta Municipal pel Turisme Accessible

03 març 2022
Turismo Accesible

El Centre Municipal del Torrejó albergarà la setmana vinent l'Acció Formativa II de l'Aposta Municipal pel Turisme Accessible que, organitza l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm. Igual que l'acció anterior desenvolupada al novembre-desembre de 2021 també va dirigida a representants d'empreses del sector turístic dedicades a allotjament hoteler, càmpings, habitatge turístic, transport, guies, agències de viatges i monitors de temps lliure.

Es durà a terme els dies 8 i 9 de març, de 9 a 14 hores, emmarcada en els objectius generals de l'Ajuntament de Benidorm sobre la necessitat d'informar, sensibilitzar i formar a professionals del sector turístic en qüestions relatives a Turisme Accessible en col·laboració amb PREDIF i PREDIF Comunitat Valenciana. Els formadors seran Miguel Carrasco (director de l'àrea de turisme de PREDIF), Yolanda Ruiz González (membre junta directiva PREDIF CV i vicepresidenta de Aspaym Comunitat Valenciana) i Iván López Guerrero, tècnic de turisme accessible i assistència a la direcció de PREDIF.

L'alcalde, Toni Pérez, inaugurarà el dimarts dia 8 les sessions de treball que se centraran en el concepte, la normativa i l'estratègia per a afavorir i potenciar el Turisme Accessible, i es presentarà la plataforma TUR4all. Les experiències d'usuaris completaran la jornada que comptarà el dia 9 amb tot el relatiu a l'atenció clients amb necessitats d'accessibilitat i un taller pràctic.

Pérez ha destacat la importància d'esta acció formativa i recordat la importància de l'accessibilitat universal, un dels eixos DTI. Benidorm, va assenyalar l'alcalde, "treballa molt este camp i ha rebut recentment, en FITUR, un reconeixement pel seu impuls del turisme accessible per a tots". Pérez es va congratular que "Benidorm ha sigut destacada com un exemple a seguir per part de la Plataforma Estatal de Persones amb Discapacitat Física".

Els continguts de la formació, estaran disponibles al Campus Virtual de PREDIF, després de la finalització de l'acció formativa. Els assistents rebran la pertinent acreditació d'assistència i certificat d'aprofitament de la formació rebuda a la finalització de les dos sessions.

La inscripció per a assistir a estes jornades de la segona acció formativa pot realitzar-se a través del formulari al qual s'accedix per l'enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfdowdzq2mbtcbya1jlc9gtz1koqfe…