EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En estos moments, el turisme procedent del Regne Unit està un 6% per damunt de l'hivern passat

Fitur deixa bones expectatives del mercat britànic per a l'estiu, a l'espera de l'evolució de la lliura després del 'Brexit'

26 gener 2020
Fitur deja buenas expectativas del mercado británico para el verano, a la espera de la evolución de la libra tras el ‘Brexit’

Benidorm es reunix amb operadors nacionals, europeus, russos i asiàtics; i amb les OET de 14 capitals i països

Les reunions de treball mantingudes amb diferents operadors britànics durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, han deixat expectatives favorables per a este estiu; al mateix temps que han confirmat que els números de l'actual temporada hivernal estan per damunt dels de 2019. Concretament, el turisme britànic ha crescut aproximadament un 6% respecte a l'hivern passat.

Així mateix, un dels principals operadors, Jet 2 Holidays, ha comunicat que mantindrà les seues places tant per a aquest estiu com per a l'hivern de 2021, fins i tot amb un cert marge de creixement.

L'alcalde, Toni Pérez, i la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, han assenyalat que "les vendes per a este estiu estan funcionant bé i a bon ritme, segons ens han traslladat des de Jet 2 Holidays i EasyJet Holidays", filial de la companyia aèria que posseïx una de les majors flotes d'avions d'Europa i que ha irromput en el mercat dels operadors turístics aprofitant el buit deixat per Thomas Cook sumant més de 50.000 places en paquets turístics. No obstant això, "cal mantindre certa prudència i esperar a veure com fluctua la lliura una vegada es faça efectiu el Brexit, ja que esta circumstància pot afectar la capacitat de despesa del mercat britànic".

A més de per a recaptar dades de com està funcionant la temporada d'hivern i les vendes de cara a l'estiu en el mercat britànic, en estes reunions amb operadors Benidorm ha tractat d'obrir nous mercats, sobretot a Àsia, i incrementar la quota de mercat de diferents turoperadors en la destinació.

A part que amb Jet 2 Holidays i EasyJet Holidays, Benidorm ha mantingut trobades amb operadors com a Kayak, Tssgroup, Solbooking, Edreams, Àsia Link, Love Holidays, Ávoris Bedbank, JTA Travel, Skyscanner, Ytravex, Atraction World i El Corte Inglés, entre altres.

En la fira s'han mantingut reunions de treball amb representants de les Oficines de Turisme d'Espanya (OET) de diferents països o capitals europees: Irlanda, Zuric, Berlín, Roma, Milà, Bèlgica, Holanda, Polònia, Dinamarca, Noruega, Àustria, Estocolm, Lisboa i Frankfurt. Estes reunions han servit per a "planificar accions en diferents països" com a "presentacions del producte en destinació" o 'press-trip'. Referent a això, les OET de França i Roma "ens han confirmat que portaran a Benidorm a premsa especialitzada interessada en la Destinació Turística Intel·ligent (DTI) i a fer valdre la sostenibilitat de la destinació".

Responsabilitat corporativa i sostenibilitat

Justament, Fitur ha servit també perquè Benidorm done a conéixer als diferents operadors el treball que s'està realitzant a la ciutat en el marc del DTI, sobretot en l'àmbit de la sostenibilitat. Una qüestió que ha despertat l'interés de Jet 2 Holidays, que dins de la seua responsabilitat social corporativa ha donat un paper preeminent a la sostenibilitat, centrada en la reducció de les emissions de CO₂. De fet la companyia està interessada a invertir en projectes que contribuïsca a aqueixa reducció d'emissions i a col·laborar amb destinacions que estiguen treballant en esta línia.