EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

00:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca la seua labor del servici i la seua contribució a la ciutat en estes cinc dècades

El Club de Lleons de Benidorm celebra el seu 50 aniversari i la creació del Leo Club 'Aurum'

26 gener 2020
El Club de Leones de Benidorm celebra su 50 aniversario y la creación del Leo Club ‘Aurum’

El Club de Lleons de Benidorm va celebrar ahir el seu 50 aniversari amb un acte en el qual a més es va constituir el Leo Club 'Aurum', format íntegrament per jóvens. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; membres de la Corporació municipal; la presidenta del Club de Lleons de Benidorm, Pilar Ribagorda; i autoritats 'leonístiques' de diversos punts d'Espanya; van participar d'este aniversari, que va tindre lloc en el Saló d'actes de l'Ajuntament.

L'alcalde va destacar l'activitat duta a terme pel Club de Lleons en les seues cinc dècades de trajectòria "en les quals no han pogut fer-ho millor"; així com la seua contribució a Benidorm amb exemples com el Parc Infantil de Trànsit, obert en 1994 i que "ha prestat servici a desenes de milers de joves de la nostra ciutat però també de la comarca i de la província d'Alacant".

Toni Pérez també va recordar l'aulari del barri de Foietes-Colònia Madrid que va acabar sent part del col·legi Aitana; i va subratllar la importància de projectes recents i "tan necessaris com el de prevenció i sensibilització de la violència de gènere entre els joves o el programa de gossos-guia". Així mateix, va fer referència a la seua col·laboració en la creació del "primer pla turístic en braille perquè les persones invidents puguen gaudir de Benidorm".

Finalment, l'alcalde va felicitar el Club de Lleons local pel seu agermanament amb els de València i Màlaga; i per la posada en marxa del Leo Club formada per "saba nova" que arriba "amb l'objectiu de servir" i que "han format part d'un projecte internacional nascut a la nostra ciutat, el Costa Blanca Camp, i que servix a més per a internacionalitzar encara més el nom de Benidorm".