EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

18:05 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

D'ací a poc temps es posaran en servici els nous mòduls de vestuaris

Esports completa la urbanització de les instal·lacions esportives 'Antonio López'

04 febrer 2020
Deportes completa la urbanización de las instalaciones deportivas ‘Antonio López’

Les Regidories d'Esports i Espai Públic han completat la urbanització de les instal·lacions esportives 'Antonio López', que a més de l'adequació de la zona d'aparcament i de l'accés per als vianants des del mateix inclou l'entorn dels nous vestuaris. Uns vestuaris que es posaran en servici de seguida, segons ha confirmat l'alcalde, Toni Pérez, que al costat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i a l'edil d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha comprovat el resultat de tota esta actuació en la qual s'han invertit 47.975,76 euros.

L'alcalde ha explicat que "s'ha asfaltat la zona d'aparcament, s'ha instal·lat gespa artificial al voltant del perímetre del pàrquing i dels nous vestuaris, s'ha retirat l'antic depòsit de gas, i s'ha creat una nova graderia, millorant així les dotacions d'unes instal·lacions molt utilitzades al llarg de tota la setmana pels equips de futbol de la ciutat, tant dels clubs com de la Lliga d'Afeccionats".

Pérez ha assenyalat que "esta obra d'urbanització i els nous vestuaris s'emmarquen dins del Pla de millora de les instal·lacions esportives municipals" i "se sumen a les actuacions ja executades en mesos anteriors com la creació de zones d'ombra, la renovació de les xarxes perimetrals del camp 2, el canvi de les lones de les banquetes, el pintat del clos de les instal·lacions, i la col·locació d'una tarima de premsa".

També dins d'este mateix pla "estem renovant la il·luminació dels camps amb la incorporació de tecnologia 'led', que oferix majors i millors condicions lumíniques als camps amb un consum més eficient". A més, en pròximes dates "s'instal·laran cinc nous mòduls de graderies en el camp 1 i es renovaran els protectors de reg dels camps".