EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

21:27 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els jóvens realitzaran visites guiades al Boca del Calvari i al Tossal de la Cala

En marxa la quarta quinzena 'Estiu 2020'

19 agost 2020
En marcha la cuarta quincena ‘Verano 2020’

Amb un viatge al Castell de Guadalest el divendres passat van finalitzar les activitats de la tercera quinzena d'activitats infantils i juvenils del programa 'Estiu 2020', organitzat per la Regidoria de Joventut que dirigix Jaime Jesús Pérez. Una iniciativa que proposa la realització d'activitats diàries entre setmana entre les 9.00 i les 14.30 hores.

Els trenta integrants del grup, acompanyats pels seus monitors (un per cada deu jóvens) i els tècnics municipals de Joventut, van participar en una excursió al Castell de Guadalest. Els xavals van poder conéixer la Casa dels Orduña, el Castell i el pantà (un dels punts de proveïment d'aigua de Benidorm), acompanyats per una guia turística local. Després de la visita, van rebre samarretes i records de la seua estada.

Esta setmana ha començat la quarta, tanda d''Estiu 2020'. Hui, els trenta integrants del grup, han participat en un cinefòrum en el Saló d'actes de l'Ajuntament de Benidorm. Durant les dos setmanes realitzaran tallers, itineraris culturals, activitats d'intel·ligència emocional relacionades amb el medi ambient, amb les tecnologies de la informació i la comunicació, esports, jocs, senderisme, cuina, idioma alemany, jocs de taula i rol o, com hui, cinefòrums.

Entre les activitats a destacar esta quinzena, dos visites guiades: la primera, al museu 'Boca del Calvari'; la segona, al recentment museïtzat 'Castellum' romà del Tossal de la Cala que va obrir fa uns dies les seues portes a veïns i turistes.